MENÜ

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

15 Aralık Cuma İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Turbo Deluxe kazanacak grubu buldu

1.Ayak: Altılı Ganyan’a hand-16 bir yarış ile başlıyoruz. Grubun katılımcılarına bakarsak kazandığı koşusu sonrasında Mösyöspartaküs ekürisi Vaseem ile koşuya katılıyor. Abher çok formda geçirdiği dönem sonrasında 4’üncü kaldığı yarışı ile yine tatminkar koşmuştu. Ağacemal, Canım Mira, Zamanın Harikası takipte olduğum atlardı ve yine yazacağım. Ancak bu koşuda Rio Karnavalı olmadan kupon yapılmaz.

2.Ayak: Son yarışlarında kolladığımız bir isim olan Triple Crown kazandığı yarıştan sonra son 1200 yarışında Princess Westport kazanırken 3’üncü olmuş ve dikkat çekmişti. Bu grupta favori olan gördüğüm Triple Crown’un rakibi Kızılgüneş olacaktır. Chaste ve Tropical Storm ise hata kollayacaktır.

3.Ayak: 1200 metrede yapılacak olan sürat yarışında Joe Dalton ilk şanslı atımdır. Son yarışında 1.29.14 biten 1400 koşuda 4’üncü olurken 1.29.61 yapan bu tay rakiplerine göre daha iyi kondisyon göstermişti. Rakibi olarak ilk yarışında kazanan Akgün Reis, Güllerağlasın ve ekürilerden Lady Biscuit rakibi olacak taylardır.

4.Ayak: Wait For It bu tip gruplarda kolayca kazanabilen bir at olup son dönemde üç kez Kısa Vadeli mücadeleye girmiştir. Bunlarda sonuncusunu Garavas önünde kazanan Wait For It bir kez daha favori olacaktır. Mesafenin uzaması ile bu kez Reco rakip noktasında öne çıkıyor. Garavas daha sonra hata kollar.

5.Ayak: Son iki yarışında 1600-1400 kumda ikincilikler yapan Turbo Deluxe’ün uygun rakipler yanında kazanması normal sonuç olacaktır. 1600 metrede boyun farkla Günışığı arkasında kalan bu tay kısalan mesafe ile en iyi ikinci dereceye sahip olmasıyla banko atımdır. Rakip yazacaklara Kökmeninkızı seçeneğini değerlendirin derim. Daha sonra Bilgili yazılabilir.

6.Ayak: 1900 metre kumda yapılacak yarışta ilk şansı seri galibiyetleri ile Celaliye’ye vereceğim. Ö.Yıldırım ile koşuya girecek olan bu atın yakaladığı seriyi devam ettirmesini bekliyorum. En ciddi rakipleri ise Gönül Avcısı ve Asi Kalp olacaktır.

2 2 5 1 5 3
8 6 1 // //
7 3 2 4 1
3 4 3 3 4
6
5

Haberin Devamı
YORUM YAZ