MENÜ

Milan'dan Gianliugi Donnarumma açıklaması

Milan'ın İtalya Kupası'nda oynadığı Verona maçında tribünlerin protestosuna maruz kalan genç kaleci Gianluigi Donnarumma hakkında kulüpten açıklama geldi. Milano kulübü, soyunma odasında gözyaşlarına boğulan 18 yaşındaki Donnarumma'ya destek veren bir bildiri yayımladı.

Milan'dan Gianliugi Donnarumma açıklaması

Milan'ın İtalya Kupası'nda 3-0 kazandığı Verona maçı esnasında tribünlerin protestosuna maruz kalan genç kaleci Gianluigi Donnarumma hakkında kulübün resmi sitesi bir açıklama yayımladı.

Takımın sportif direktörü Massimiliano Mirabelli'nin kulüp televizyonuna verdiği beyanatların derlendiği bildiride 18 yaşındaki file bekçisine destek mesajları verildi.

Başarılı eldiveni korumak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten Mirabelli, Donnarumma'nın Milan'dan ayrılmak istediğine yönelik iddiaları da yalanladı.



NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz yaz Donnarumma'yla uzun süren görüşmelerin ardından sözleşme yenileyebilen Milano ekibi, daha sonrasında Donnarumma'nın kendisi gibi kaleci olan ağabeyi Antonio'yu da transfer etmişti.

Taraftarların büyük tepkisine neden olan bu durumun Donnarumma üzerinde büyük bir baskı yarattığı ve genç file bekçisinin de bu nedenle kulüpten ayrılmak istediğine yönelik haberler çıkmıştı.

Milan taraftarları da bunun üzerine kötü başladıkları sezonun ardından Verona'yla oynadıkları İtalya Kupası maçında açtıkları pankartta Donnarumma için "6 milyon euroluk yıllık ücretin ve asalak kardeşin... Sana olan sabrımız tükendi. Artık git!" ifadelerini kullanmıştı.

Milan'ın kalecisi Gianluigi Donnarumma'yı ağlattılar


Alexis Ren, Sports Illustrated'ın 2018 kapak güzeli

Haberin Devamı
YORUM YAZ