MENÜ

Beşiktaş taraftarına bilet yasağı!

Bayern, 75 bin kişilik dev stadyumda Beşiktaş’a açması gereken yaklaşık 4 bin kişilik bileti kendi taraftarına satacak. Bilet satın almak isteyen taraftarlara, Beşiktaşlı seyircilerin müsabakaya gelemeyeceği uyrasında bulunuldu.

Beşiktaş taraftarına bilet yasağı!

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Bayern Münih-Beşiktaş eşleşmesinin ilk ayağı 20 Şubat 2018 tarihinde Allianz Arena'da oynanacak.

Başkan Fikret Orman'ın ''Almanya'ya taraftar götürmeyeceğiz'' açıklamasıyla beraber, Beşiktaş Kulübü için ayrılan 3.800 koltuğun Bayern Münih'li taraftarlara verileceği Bavyera ekibi tarafından duyuruldu.

Bilet satın almak için başvuran kişilere, Beşiktaş taraftarına kesinlike bilet satışı yapılmayacağı uyasında bulunuldu.

Bayern cephesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Beşiktaş ile Lyon arasında geçen sezon oynanan maçta taraftarlar arasında yaşanan olaylar nedeniyle Beşiktaş, Almanya'daki mücadeleye taraftar getirmeme kararı aldı. Bu nedenlye 3.800 kişilik boş alan Bayern Münih taraftarlarına satılacaktır.

UEFA yönetmeliklerine göre, Beşiktaşlı seyircilere bilet göndermek veya satmak yasaktır. Bu nedenle, FC Bayern maç gününde Beşiktaş taraftarına yasadışı olarak bilet verilen kişilerin Allianz Arena'ya gelmemesini sağlamak için çok yoğun ve katı kontroller yapılacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ