MENÜ

Paris Saint Germain'de Andre Villas Boas sesleri

Bu yıl hem Fransa Ligue 1 hem de Şampiyonlar Ligi'nde fırtınalar estiren Paris Saint Germain, buna rağmen teknik direktör Unai Emery'nin yerine başka bir ismi göreve getirmek istiyor. Başkent ekibinin bu konuda gündeme aldığı son isimse Portekizli Andre Villas Boas.

Paris Saint Germain'de Andre Villas Boas sesleri

Fransa Ligue 1'de en yakın rakibinin 9 puan önünde liderlik konumunda bulunan, Şampiyonlar Ligi'nde de grubunu Bayern Münih'in önünde zirvede bitiren Paris Saint Germain, buna rağmen teknik direktör Unai Emery'i gönderme niyetinde.

Kulübün Katarlı sahibi Nasser Al-Khelaifi, Manchester United menajeri Jose Mourinho'yu göreve getirmeyi çok istese de Portekizli menajerin bu teklife olumlu cevap vermesi mümkün görünmüyor.

Bu nedenle arayışlarını sıklaştıran yönetim, rotayı Mourinho'nun eski yardımcısı Andre Villas Boas'a çevirdi.

Arab News adlı internet sitesi, PSG'nin sportif direktörü Antero Henrique'nin bizzat Villas Boas'la temasa geçtiği ve Mourinho'dan olumsuz yanıt alınması durumunda genç teknik adamla sözleşme imzalanacağını yazdı.

Henrique ve Boas'ın yolları 2011 yılında da Porto'da kesişmiş ve takım o sezon Portekiz ligi, Portekiz Lig Kupası ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Paris Saint Germain'in yıldızı Edinson Cavani hayal kırıklığı yaratıyor


Paris Saint Germain, Milan'dan Gianluigi Donnarumma'yı istiyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ