MENÜ

Feghouli: Türkiye'de kimseye garip bakılmıyor

Galatasaray'ın yıldızı Sofiane Feghouli, "Burada kimsenin dini sorgulanmıyor, kimseye garip bakılmıyor. Huzur içinde bir hayat var" dedi.

Feghouli: Türkiye'de kimseye garip bakılmıyor

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sofiane Feghouli, Fransız basınına bir röportaj verdi.

Sarı-Kırmızılı oyuncu önemli ifadeler kullandı:

'Böylesini görmedim'

"Avrupa'nın birçok ülkesinde top koşturdum. Ancak hiçbir yerde buradaki gibi bir atmosfere rastlamadım. Stat atmosferi söz konusu olduğunda burası açık ara en iyisi."

'Türkler bana karşı çok samimi'

"Türkiye'ye geldiğim ilk andan itibaren Türk taraftarlar beni oldukça samimi bir şekilde karşıladılar. Saha içinde mücadele edersen ve gerçek performansını ortaya koyarsan, her zaman senin yanında oluyorlar ve desteklerini esirgemiyorlar."

'Teklifleri reddettim'

"Hedeflerim arasında Fransa'ya dönmek yok, hiç olmadı. Oradan oldukça uzun bir süre evvel ayrıldım. Aradan geçen zamanda Fransız takımları birçok kez tekliflerini ilettiler ama hepsini geri çevirdim. Kendi adıma istediğim, kendim için doğru olduğuna inandığım şey kesinlikle bu değil."

'Hayat huzurlu geçiyor'

"Türkiye çok güzel bir ülke. İnsanlar kimsenin dinini sorgulamıyor ve başkalarına garip bir şekilde bakmıyor. Bu durum, yaşadığım diğer ülkelerde böyle değil. Türkiye'de huzur içinde geçen bir hayat var. Müslüman bir ülkede yaşamak bana göre gayet olumlu bir şey."

'Gomis kazanmaya aç biri'

"Takım arkadaşım Bafetimbi Gomis de burada oldukça mutlu gözüküyor. Kendisini Galatasaray'a ve futbola adamış biri. Her zamanki gibi başarı kazanmaya aç ve hepimize olumlu yönde etkiliyor. Gomis ile aynı takımda yer aldığım için gerçekten kendimi şanslı hissediyorum."

Transfer süreci

"Transfer döneminde Galatasaray, beni kadrosunda görmek istediğini gerçekten hissettirdi. Onlara karşı en baştan beri net oldum. Görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardık. Onlara bir söz verdim ve bunu tuttum. West Ham United Kulübü'nün yetkilileriyle ayrılık sürecinde maddi açıdan anlaşmak kolay olmadı. Bu durum işi biraz uzattı ama sonunda Galatasaray'a imza attı. Ve şu anda burada çok mutluyum."


Haberin Devamı
YORUM YAZ