MENÜ

Eray Balcı'nın Diyarbakır at yarış tahminleri

Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Diyarbakır at yarış tahminleri

14 Aralık Perşembe Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

ALTILI GANYANIN AÇILIŞINI ''ÖZTÜRKMEN'' YAPAR...

1.AYAK: Diyarbakır ve Urfa pistlerinde start start aldığı 16 koşuda sadece 1 kez kazanmış olsa da bu koşuların 15 tanesinde tabela içerisinde yer almayı başaran ÖZTÜRKMEN ayağına seri isimlerin çok olduğu günün ilk ayağında muhtemelen süratli başlayan ve yarışın akışında aynı şekilde devam eden bir yarış gidişatına tanık olacağız. Olası bu yarış gidişatı ise sonlarda yapacağı etkili sprintiyle sonuca ulaşmasını beklediğim bu safkanın var olan şansını çok daha şanslı hale getirecektir. Bir start avantajıyla iyi bir start çıkışı sonrası, yarış içerisinde en iyi yeri tutmasını ve bitirici sprintini son 300 direğine yakın yapmasını beklediğim bu safkan günün bankosu adayımdır.

2.AYAK: En kötü ikincilikle ayrılacağı koşudan Aprantisinin en az 10 kere geriye bakması yüzünden üçüncülükle ayrılan DAYI DAYI bugün çok etkili bir tempo yarışına imza atarak kazanan isim olabilir. Aynı koşunun ikincisi KATI KAZAN biraz aleyhine olan 1900 mesafesine rağmen çok iyi durumuyla MAGMA denk güçlerin mücadelesini az atla geçmek isteyen kuponlar için yeterli gördüğüm safkanlardır. Günün en zor ayağında; ABJARKAYA, SEÇKİNER, SAĞNAKHAN ve BAŞARILITAY sürprizde değerlendirilmelidir.

3.AYAK: Doğu illerine geldikten sonra adeta küllerinden doğan Diyarbakır’da iki devamında Adana pistinde de iki birincilik elde eden MAKTAYMAN bugün de en şanslı isim olur. Bu pistte yeniden doğan bir diğer safkan GOLDEN FOOT vermiş olduğu araya rağmen grubun klas safkanı SERSERİ mesafenin de 1200 olmasıyla dinçlik yarışına imza atabilir. Bu pistte start aldığı son iki koşuyu da kazanma başarısı gösteren VICTORY CHARM ve yine ara veren ve yine klası tartışılmayacak isimlerden biri olan DISTANT RISING sağlam kuponlarda yer almalıdır.

4.AYAK: Bugün yarış hayatının ilk deneyimini yaşayacak olan BOLMATRA uzun zamandır hazırlandığı koşuya iyi durumda olan ekürisiyle birlikte girecek olup favorimdir. Rakipleri; ZEHRAABLA, EZ ARTUN, AZRAZEYNEP ve SAĞIRLI ŞAH olur.

5.AYAK: Maiden macerasına 1200 mesafesini 1.15.98 yaparak bugün karşılaşacağı rakiplerinin en iyisinden 1,5 saniye daha iyi bir dereceyle kazanmayı başaran ve üst gruplara gözdağı veren ÇELAKIL birinciliğin en güçlü adayıdır. Yine maiden macerasına ok fiyakalı bir yarışla son veren iki isim COOL TIME ve MY VALLEE en ciddi rakipleridir. After Market temsilcisi istikrarlı kısrak AYŞEGÜL ihmale gelmez.

6.AYAK: En dış start dezavantajından etkilenmeyi start çıkışında iyi yer tutabilirse DEHA HANIM hemcinslerini bulduğu koşuyu kazanır. Seri stiliyle tanıdığımız ALTUNBİR en ideal mesafesini bir çırpıda bitirebilir. Son haftaların formda jokeyi Mahmut Ünlü idaresinde TEKSİMA dört ay aradan sonra iki yarış gören GÜLŞİLAN günün son ayağı için olmazsa olmazlarımdır. Geniş bütçeli kuponlar; AMARA ve DİLARA GÜZELİ ikilisini değerlendirmeye alabilirler.

8///4-11-6-9-12-7///3-5-7-2-1///7-9-2-6-5///8-7-3-2///2-1-14-15-5-7

Haberin Devamı
YORUM YAZ