MENÜ

Jose Mourinho ile Pep Guardiola arasındaki savaş sürüyor

Premier Lig'de hafta sonu oynanan ve Manchester City'nin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan Manchester derbisinin ardından yaşanan olayların yankısı sürüyor. Son olarak Manchester United menajeri Jose Mourinho, Cityli oyuncular ve teknik heyeti terbiyesizlikle itham etti.

Jose Mourinho ile Pep Guardiola arasındaki savaş sürüyor

İngiltere Premier Ligi'nin 16. haftasında oynanan Manchester derbisinde gülen taraf, 2-1 skorla lider Manchester City olmuştu.

Karşılaşmanın ardından Old Trafford'un soyunma odalarına giden tünelinde yaşanan olaylarsa bir anda maçın önüne geçmişti.

Cityli oyuncuların galibiyet sevincini hoş karşılamayan Unitedlıların sözleriyle başlayan ve sonrasında da şişelerin havada uçuştuğu olaylarda City'nin yardımcı antrenörü Michael Arteta kanlar içinde kalmıştı.

United menajeri Jose Mourinho ise yaşanan kavganın ardından yaptığı açıklamada "Bunlar eğitim ve terbiye ile alakalı şeyler." diyerek Cityli oyuncular ve teknik heyete yönelik ağır sözler kullandı.

City'nin menajeri Pep Guardiola ise söz konusu hadiselerin ardından verdiği demeçte oyuncuları sevinmeye kendisinin teşvik ettiğini söylemişti.

Manchester United'ın yıldızı Romelu Lukaku'dan City'li Arteta'ya şişe!


Model Ana Cheri'nin fotoğrafları yüzbinlerce beğeni alıyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ