MENÜ

Galatasaray'dan flaş transfer

Bir süredir transfer arayışlarını sürdüren Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, daha önce ülkemizde Fenerbahçe forması da giymiş olan Polonyalı oyuncu Ewelina Kobryn'i kadrosuna kattı.

Galatasaray'dan flaş transfer

Bir süredir transfer arayışında olan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Polonyalı pivot Ewelina Kobryn'i kadrosuna kattı.

Sezona Fransız ekibi BLMA'da başlayan Polonyalı oyuncu, takımıyla çıktığı 7 EuroLeague karşılaşmasında 22.7 dakika sahada kalırken 8.6 sayı, 4 ribaunt ortalamaları yakaladı.

BLMA'nın bu sezon EuroLeague'de temsilcimiz Yakın Doğu Üniversitesi'ne 56-80'lik skorla mağlup olduğu karşılaşmada da forma giyen Kobryn, karşılaşmayı 4 sayı ile tamamlamıştı.

Polonyalı oyuncu, daha önce ülkemizde Fenerbahçe forması giymişti. Fenerbahçe ile çıktığı 8 EuroLeague maçında 12.1 dakika sahada kalırken 6.6 sayı, 3.5 ribaunt ortalamaları yakalamıştı. Ligde ise Kobryn, 4 maçta 14 dakika süre alıp 4.5 sayı, 4.8 ribaunt ortalamaları ile oynamıştı.

Ewelina Kobrny; bu sezon Galatasaray kadrosunda yer alan, daha önce Fenerbahçe forması giymiş ikinci yabancı oyuncu olacak. Kadroda yer alan eski Fenerbahçeli diğer isim ise Allie Quigley'di.

Kobryn, 2014'te kadrosunda yer aldığı Phoenix Mercury ile WNBA şampiyonluğu yaşarken 2013 yılında da UMMC Ekaterinburg ile EuroLeague zaferini tatmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ