MENÜ

Fatih Altaylı: Çok özür diliyorum

Galatasaray'da aralık ayı olağan Divan Kurulu toplantısı bugün yapılırıken, Dursun Özbek, üyelerden Fatih Altaylı'nın kendisini eleştirdiği çok sert bir konuşmasını barkovizyonda yayınladı. Ortamın gerildiği anların ardından ise Altaylı hem eleştirilerine devam etti hem de özür diledi.

Fatih Altaylı: Çok özür diliyorum



Galatasaray'da aralık ayı olağan Divan Kurulu toplantısında Fatih Altaylı gerginliği yaşandı. Dursun Özbek konuşma yaptığı esnada önceden hazırlattığı ve Fatih Altaylı'nın kendisini eleştirdiği televizyondaki bir konuşmasını barkovizyona verdi.

Altaylı'nın sert eleştirileri salonu dolduranlarca sert şekilde tepki alırken, ortam gerildi. Daha sonra ise kürsüye çıkan Fatih Altaylı, Galatasaray camiasından özür dilediğini söyledi.

SADECE 11 TANE KALDI! TIKLA, IPHONE X KAZAN

Altaylı'nın Divan Kurulu'ndaki açıklamaları şu şekilde:

"Kulüpten atılmamı istiyorlar"

25 yıldır milyonların karşısında duruyorum ama bu kürsüye çıktığımda her zaman heyecanlanıyorum. İlk defa Galatasaray'da kürsüye çıktığımda 19 yaşındaydım. Pek çok başkan tanıdım. Pek çok başkanın eteği altında çalıştım. Bu belki de son konuşmam. Sayın başkanın imzası yoktu ama beni atılmam için disipline vermişler.

Arda Turan'da flaş gelişme!

"Başkan beni hedef gösterdi"

Başkanın beni hedef göstermek amacını çok net belli ettiği bir sunumdu. Galatasaray dendiği zaman bende şafak atıyor. Bazıları 'reyting' falan dediler ama ben reyting peşinde olsaydım Galatasaraylı olmazdım.

Çok özür diliyorum"

Eğer söylediklerimde haddimi aştıysam, bütün Galatasaray camiasından çok özür diliyorum. Galatasaray'ın kötü yönetildiğini düşündüğüm anda bende şafak atıyor. Herkesin atabilir. Başkanlık makamından da ayrıca özür diliyorum. Ben her başkan için neler yazdım. Özhan abi için, Faruk Süren için neler yazdım. Telefon açarlardı, 'Ne oldu?' derlerdi. 'Gelin konuşalım' derdim, konuşurduk.

Galatasaray, anlaşma sağladığı yeni forvetin transferinden vazgeçti!

"3-5 kişi önünde söylesem..."

Bu duruma geldiysek eğer, burada benim bir tane dandik televizyon programında 3-5 kişiye söylediğim mi etkilidir, yoksa milyonların önünde konuşan başkanın ve yönetim kurulu üyelerinin söyledikleri mi önemlidir? Başkan diyor ki destek olmuyorlar. Siyasi ve hukuki ortamda verdiğim desteği zül addederim. Çünkü bana göre bunlar söylenmez zaten, burada söylemek de ayıptır.

"Galatasaray kötü yönetiliyor"

Başkan onu eleştiriyorum diye bana kızıyor. Ama Galatasaray kötü yönetiliyor değerli Galatasaraylılar. Başkanın bir konuşması üzerine kürsüye çıkıp otel konusunda konuştum. 'Türkiye'deki turizm kötü giderken Mecidiyeköy'e otel yapılır mı?' dedim. 'Ne olacağına profesyonel olarak karar verelim' dedim.

Yönetim kurulu üyesinin ne işi var taraftar gruplarıyla. Böyle yaparsan ondan sonra taraftar bozuk para da atar, başka bir şey de atar.

Dursun Özbek müjdeyi verdi

Haberin Devamı
YORUM YAZ