MENÜ

Barcelona, rotasını Arsenalli Mesut Özil'e çevirdi

Philippe Coutinho transferi konusunda Liverpool'u bir türlü ikna edemeyen Barcelona'da yönetim, rotayı bir başka yıldız isme çevirdi. Katalan devi, Arsenal'daki geleceği belirsizliği koruyan Mesut Özil için nabız yoklamaya başladı.

Barcelona, rotasını Arsenalli Mesut Özil'e çevirdi

Uzun zamandır Philippe Coutinho'yu transfer etmek için çaba harcayan ancak Liverpool yönetimini bir türlü ikna edemeyen Barcelona, rotasını bir başka büyük yıldıza çevirdi.

Kulübe yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre Coutinho transferinde umduğunu bulamayan Katalan devi, Arsenal'deki geleceği belirsizliğini koruyan Mesut Özil'i gündemine aldı.



İspanya'da yayım yapan bir başka gazete olan Sport ise Barça yönetiminin Coutinho için belirlediği alternatiflerin arasında Mesut ile beraber Gremiolu Arthur'un olduğunu yazdı.



Arsenal'de menajer Arsene Wenger, Mesut'u takımda tutmayı çok istemesine rağmen şu ana kadar yapılan görüşmelerden hiçbir sonuç alınamadı.

Mesut'un olası transferi durumunda daha önce Nou Camp'a gitmeyi çok istediğini belirten Coutinho'nun hayalleri de boşa çıkmış olacak.


Arsenal, Mesut Özil için son şansını deneyecek


Son dakika: Samuel Eto'o depremi

Haberin Devamı
YORUM YAZ