MENÜ

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri.  Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

12 Aralık Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Bir Kez Daha REACH THE TOP

1.AYAK: İkinciliklerinin ardından geliştirdiği formu ile LADY ALINA kazanmaya yakın gördüğüm ilk isimdir. Uzun süredir start almasa da idman pistinde formunu muhafaza eden DEEP LOVE nefes yönünden olumsuz etkilenmezse fotoyu önde geçebilir. Formunu beğendiğim QUEEN LEONESSA formda jokeyi ile birinciliğin güçlü adaylarından. Tabelayı tamamladığı son yarışını beğendiğim SHANGHAIS GIRL geliştirdiği formu ile rakiplerine zor anlar yaşatabilir. Son yarışlarına nispeten bu kez daha uygun grubu bulan LADY STONEHEART'da ihmal edilmeye gelmez.

2.AYAK: İstikrarlı yarışlarıyla göz dolduran KRALINADAMI uyumlu binicisi ile tam pist ve mesafesinde kuponlarda en üstte yer alması gereken isimdir. Art arda tabelada yer aldığı yarışları ile nedenli formda olduğunu gösteren KURYE bu safkanın en yakın takipçisi olacaktır. Formunu beğendiğim MY CEM hafif kilo avantajı ile en ufak hatayı affetmeyecektir. Uzun süredir start almasa da uygun grupta ENİSKEREM rakiplerine zor anlar yaşatabilir.

3.AYAK: Kazandığı yarışı ardından koruduğu mükemmel formu ve uyum sağladığı binicisi ile REACH THE TOP yatkın olduğu pist ve mesafede yine rakiplerini avlayacaktır. Günün banko ismi olarak değerlindermek istiyorum.

4.AYAK: Yakaladığı güzel formunu kolay kazandığı son yarışı ile taçlandıran CANYOLDAŞ uyum sağladığı pilotu Kurşun ile ön tarafta fazla sıkıştırılmadığı takdirde yine rakiplerini avlayabilir. Art arda kazandığı yarışlarıyla mükemmel duruma geldiğini gösteren KARACAKURT bu safkanın en yakın takipçisi olacaktır. Formunu beğendiğim MÜCİZEKAYA son haftalarda yarışları üst üste gelse de yine etkili koşacaktır. Yarış sürprizini ise fit durumdaki GÜMÜŞKESEN'den bekliyorum.

5.AYAK: Yakın ara ikinciliğinin ardından devam eden güzel formu ile SO EMOTIONAL'ın bu kez Maiden'e veda etmesini bekliyorum. Tabelada yer aldığı yarışı ardından formunu muhafaza eden BARBO'da yine kazanmaya yakın gördüğüm isimlerden. Bir süre aradan sonra start aldığı yarışındaki ikinciliği ile dikkatleri üzerine çeken PAMUK BABA'dan yine etkili bir koşu gelebilir.

6.AYAK: Başarılı yarışlarının ardından koruduğu mükemmel formu ile WHITE HART LANE birinciliğin en güçlü adayı olarak göze çarpıyor. Grubun formda safkanlarından JETTAY hafif kilosu ile lehine mesafede en ufak hatayı affetmeyecektir. Yakın ara ikinci tamamladığı son yarışını beğendiğim RED REBEL uyumlu binicisi ile üst sıraları zorlayacaktır. Son yarışında bekleneni veremese de devam eden etkili formu ile bu kez sevdiği pist ve mesafede CAPTAIN PITT'de hata affetmeyecek isimlerden. Hepinize bol şanslar, bol kazançlar diliyorum.

3,2,8,9,1
6,9,11,2
2
5,7,2,6
8,1,6,7
2,6,4,1

Haberin Devamı
YORUM YAZ