MENÜ

İgor Tudor'dan Okan Buruk yorumu!

Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. turunda Galatasaray, ilk maçta 5-1 mağlup ettiği Sivas Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu. Galatasaray yenilmesine rağmen ilk maçın avantajıyla bir üst tura yükseldi. Galatasaray teknik direktörü İgor Tudor maç sonu açıklamalarda bulundu.

İgor Tudor'dan Okan Buruk yorumu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. İlk maçı 5-1 kazanan Galatasaray, deplasmanda Sinan Gümüş'ün golüyle öne geçmesine rağmen Samet ve Sinan'ın gollerine engel olamadı ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. İlk maçta avantajı kapan Sarı-Kırmızılılar yenilmesine rağmen bir üst tura yükseldi.

Galatasaray teknik direktörü İgor Tudor maç sonu açıklamalarda bulundu.

İgor Tudor'un açıklamaları şu şekilde:

Genç arkadaşlarımız oynadı, performanslarını gördük. Üzerine koymaları gereken bazı şeyler var, onları da gördük.

Bana sorarsanız Sinan Gümüş kanattan çok forvet oynamaya, forvete yakın oynamaya daha elverişli. Orada oynayınca daha etkili.

Okan Buruk sorusuna cevap vermedi

Galatasaray, geçen hafta Akhisarspor'u 4-2 mağlup ederken maçın önüne geçen olay İgor Tudor ve Okan Buruk arasında yaşanan tartışmaydı. Maç sonu Okan Buruk Tudor hakkında sert ifadeler kullanmıştı. ''Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor için "İkinci sınıf vasıfsız teknik direktör" diyen Okan Buruk, "Igor Tudor maçın başından itibaren bana konuşmaya başladı. Bu kadar vasıfsız bir insanın Galatasaray kulübesinde oturmasından eski bir Galatasaraylı olarak utanç duyuyorum. Devamlı bana bir şeyler söylüyor. Böyle ikinci sınıf hocalar nasıl buralarda çalışıyor ya. Kendi işine baksana. Biz bugün 10 kişi kalmasaydık buradan galibiyetle ayrılacaktık. Hakem de oyuna dahil oldu ve gerekeni yaptı. Galatasaraylı oyuncuları emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Onların da verdiği bir emek var. Dediğim gibi, adil bir ortamda yarışmıyoruz." şeklinde konuşmuştu.

Maç sonu Okan Buruk ile ilgili sorulan soruya İgor Tudor soruya ''Okan Buruk hakkında bir şey söylemek istemiyorum, bu konuyla alakalı soru sormayın.'' ifadeleri kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ