MENÜ

(ŞİFRESİZ YAYIN) Bayern Munih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş Bayern Munih ile Şampiyonlar Ligi'nde tarihinin en önemli maçlarından birine çıkıyor. Almanlar favori olsa da Kara-Kartal deplasmanda avantajlı skoru peşinde. Peki, Bayern Munih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın tüm detayları ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

(ŞİFRESİZ YAYIN) Bayern Munih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'nin gözü kulağı Almanya'da Bayern Munih - Beşiktaş maçında olacak. Son 16 turu ilk maçında Bayern Munih ile Beşiktaş ilk maçta karşı karşıya gelecek. Maçın tartışmasız favorisi Almanlar ancak Şenol Güneş ve öğrencileri bu sezon Şampiyonlar Ligi grubundan lider çıktı. Son 16 turu rövanış maçı öncesi Kara-Kartal avantaj için sahaya çıkacak. Beşiktaş'ta bu önemli maç öncesinde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. İşte dev maçın tüm detayları ve yayın bilgisi haberimizde...

Bayern - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?


20 Şubat Salı (Yarın) saat 22:45'de başlayacak mücadele TRT 1'den CANLI VE ŞİFRESİZ olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve Emre Tilev'in yorumları fanatik.com.tr'de olacak.

İLK YARIYA İLGİNÇ ORAN! HEMEN TIKLA OYNA...

Maçın Rumen Hategan yönetecek

İki takım arasındaki karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Ovidiu Hategan görev yapacak. Hategan’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Octavian Hovre ve Sebastian Gheorghe gerçekleştirecek. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlik görevlerini aynı ülkeden Istvan Kovacs ile Sebastian Coltescu, dördüncü hakemliğini ise Radu Ghinguleac üstlenecek. Rumen hakem Hategan, 2010-2011 sezonunda Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki’yi 2-0 yendiği maçta görev yapmıştı.

(ŞİFRESİZ YAYIN) Bayern Munih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta


Rakip Avrupa’nın en önemli kulüplerinden biri

Siyah-beyazlı ekibin son 16 turundaki rakibi Bayern Münih, Avrupa’nın en önemli kulüplerinden biri olarak dikkati çekiyor. Bavyera ekibi, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda 5 kez şampiyonluk ipini göğüsledi. Bayern Münih, Kupa 1’in yanı sıra birer kez UEFA Kupası, UEFA Kupa Galipleri Kupası ve UEFA Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. Bavyera temsilcisi, Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) son 5 sezonda şampiyonluğu rakiplerine kaptırmadı. Bayern Münih, 5’i üst üste olmak üzere elde ettiği 27 şampiyonlukla ligde en fazla bu unvanı elde eden takım konumunda bulunuyor.

(ŞİFRESİZ YAYIN) Bayern Munih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta


Beşiktaş, Avrupa’da formda

Siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında son 7 maçını yitirmedi. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Olympique Lyon’u İstanbul’da 2-1 mağlup ederek 7 maçlık yenilmezlik serisini başlatan Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Vagner Love ve Vida, şans bekleyecek

Beşiktaş’ta devre arası transferlerinden Vagner Love ve Domagoj Vida, siyah-beyazlı formayla ilk Avrupa kupası maçı heyecanını yaşamak için teknik direktör Şenol Güneş’ten şans bekleyecek. Siyah-beyazlı ekibin bir başka devre arası transferi Cyle Larin’in, UEFA’ya verilen listede yer almasına rağmen yarınki mücadelede oynaması beklenmiyor.

(ŞİFRESİZ YAYIN) Bayern Munih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta


4 futbolcu sarı kart sınırında

Beşiktaş’ta 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Grup maçlarında ikişer kez sarı kart gören Tolgay Arslan, Caner Erkin ve Anderson Talisca, mücadelede de aynı durumu yaşarsa 14 Mart’taki rövanş karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

İlk maç deplasmanda rövanş Vodafone’da

Basel, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Porto, Real Madrid, Sevilla ve Shakhtar Donetsk ise aynı ülke veya gruptan takımların eşleşemeyeceği kura çekimine, ikinci torbadan girecek. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat 2018, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak. Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak. Siyah-Beyazlılar’ı Nyon’daki kura çekiminde Başkan Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner temsil edecek.

(ŞİFRESİZ YAYIN) Bayern Munih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta


Beşiktaş’ın geliri 230 milyon TL

Kupa 1’de ikinci tur biletini kapan Kara Kartal, bu başarısı sebebiyle kasasını da doldurdu. Ayak bastı parası olarak 12.7 milyon Euro’yu kapan Kara Kartal, Şampiyonlar Ligi gruplarını 4 galibiyet ve 2 beraberlikle tamamlayarak 7 milyon Euro’luk performans gelirini de elde etti. Son 16 primi olarak 6 milyon Euro’yu kazanan Şenol Güneş’in öğrencileri, ek olarak 25 milyon Euro da pazarlama gelirini almaya hak kazandı. Kara Kartal, hepsi toplandığında ikinci tura uzanan serüvende 50.7 milyon Euro’yu

(230 milyon TL) cebine koydu.

Pazarlama geliri: ........................25 milyon Euro
Ayak bastı:................................12.7 milyon Euro
Performans: ..................................7 milyon Euro
Son 16 primi:..................................6 milyon Euro
TOPLAM: ....50.7 milyon Euro (230 milyon TL)

Haberin Devamı
YORUM YAZ