MENÜ

Gomis'ten özür yok!

Mustafa Yumlu’ya vurduğu için oyundan atılan Fransız yıldızın, rakibinden özür dilediği konuşulmuştu. Ancak Fransız yıldızın özür dilemediği sadece Mustafa’nın elini sıkıp, “Sahada yaşanan şey sahada kalır” dediği bildirildi.

Gomis'ten özür yok!

Sarı-Kırmızılılar’da Bafetimbi Gomis, Akhisar maçının 68. dakikasında Mustafa Yumlu’ya vurduğu gerekçesiyle kırmızı kart görmüştü. Akhisar’da Mustafa Yumlu, maç sonunda Gomis’in kendisinin yanına gelerek özür dilediğini iddia etmişti.

Ancak golcü oyuncunun özür dilemediği, yanına giderek elini sıktığı Mustafa Yumlu’ya, “Ben bu ülkede iyi niyetiyle bilinen bir futbolcuyum. Kısa sürede burada taraflı tarafsız herkesin sevdiği bir isim olduğumu düşünüyorum. Bunun bozulmasını da istemem. Futbolda sahada yaşanan şey, orada kalır” dediği öğrenildi.

1 maç alırsa sorun yok

Bu arada Galatasaray cephesinin, direkt kırmızı kartla oyundan atılan Gomis’in, PFDK’dan alacağı cezaya göre Tahkim Kurulu’na gideceği öğrenildi. Eğer Fransız yıldız 1 maç ceza alırsa, direkt kırmızı karttan dolayı cezasını kupa maçında çekecek ve ligdeki Yeni Malatya deplasmanında oynabilecek. Ancak 2 maç verilirse Cim Bom, ceza indirimi için sıkı bir savunma ile birlikte düğmeye basacak.


Kaleci Muslera özür diledi

Haberin Devamı
YORUM YAZ