MENÜ

Galatasaray tribünlerinde provokasyon!

Akhisar maçından sonra başkan Özbek'in locasına para atanlarla, Florya'da protestoda bulunanlar aynı kişiler çıktı.

Galatasaray tribünlerinde provokasyon!

Galatasaray sahada rakiplerle, dışarıda da bir takım gruplarla uğraşmaya başladı. Sarı-kırmızılı yönetim, taraftar görünümü altında bulunan bazı kişilerin “organize” bir çalışma içerisine girdiğini, yıpratma çabasında bulunduklarını tespit etti.

Akhisar Belediyespor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen 4-2 kazanan Galatasaray’da, karşılaşma kazanılmasına karşın Güney Tribünü’nde alt bölümde bulunan grup, başkan Dursun Özbek’in locasını hedef aldı. Bu kişilerin, galibiyet nedeniyle başkan Dursun Özbek ile başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin’in “çak” yapmasına sinirlendiği ve bu yüzden tepki gösterdikleri ifade edildi. Atılan bozuk paralardan biri, başkanın eşi Mesude Özbek’in kafasına gelmişti.

Yönetici Alper Narman’ın ise bu saldırı üzerine locaya gelerek bu bölümün altındaki taraftarları sakinleştirmeye çalıştığı belirtildi. Narman’ın, “Bu takım şu an lider. Galip gelinen bir maçtan sonra neden böyle bir tutum içindesiniz?” dediği öğrenildi.

Taraftar yönetmez

Konuyla ilgili araştırma yapan sarı-kırmızılı yönetim, ilginç bilgilere ulaştı. Buna göre, Beşiktaş maçından sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gidip protestoda bulunanlarla, Güney Alt Tribünü’nde başkanın locasına tacizde bulunanlar aynı isimler... Yöneticiler, maçın kazanılmasına rağmen yaşanan olayların perde arkasında organize bir çalışma olduğu sonucuna ulaştı.

Bu kişiler hakkında nasıl bir yaptırım olacağı ise Galatasaray Yönetimi tarafından belirlenecek. Bu taraftarların kombine kartlarının bloke edilmesi olasılığı güçlenirken, sarı-kırmızılı idareciler şunları söyledi:

“Galatasaray kazanmış olmasına rağmen bu olaylar yaşanıyorsa ortada ciddi bir organizasyon var. Galatasaray’ı ne taraftar ne de medya yönetiyor! Yönetimi isteyenler varsa, seçim zamanı ortaya çıkar ve göreve talip olurlar.”

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ