MENÜ

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri.  Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

10 Aralık Pazar İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

PRINCESS DI bildiğimiz performansı ile kazanmaya yakındır

1.Ayak: 1200 metre mesafeli bu koşuda ilk şansı 1 nolu Bezmi Alem’e vereceğim. Son iki yarışında formunda ciddi ilerleme olan bu atın yine F.Karakurt ile şanslı olmasını bekleyelim. Penguen’in kazandığı son yarışında ikinci kalan Raziye Ana sür direk favori olduğu mücadelesini kazanmıştı. Bezmi Alem’in rakibi olarak Okyanus Sisi, Triple Crown ve Patient’a şans vereceğim.

2.Ayak: Son koşusunda 1400 metrede koşan ve 3,5 boy geride kalıp ikincilik yapan Lilith bu kez ilk şansı alacağı bir grupta koşuyor. Angel Of City, Western Rose, Agafya rakip arayanlara tavsiyedir.

3.Ayak: Göztepe Koşusu’nda ilk şansı Yeltay’a vereceğim. Bu atın kum pist performansı iyi olup genel kalitesi iyi olan bu atın rakipleri sert gibi gözükse de Yeltay gücünü gösterecektir. Tekiner, Cömert Çocuk, Sanberk, Altepe ve Oltacı rakip olarak yazılabilir.

4.Ayak: 1400 metredeki Kayaköy Koşusu’nda ilk şansı gücü belli başarılı kısrak Princess Di’ye vereceğim. Bu atın H.Karataş ile güçlü olduğu bu mesafede geçilmesini beklemiyorum.

5.Ayak: Aprantilere mahsus olan koşuda ilginç ve zorlu isimler var. Kafadar kazanırken hayli dikkat çekti yine tercih edilmelidir. Günyüzü, Kızılhan ikilisi bu aralar takip listemde olup rakibidir. Tibet, Güngör Ağa veya Tornacı gibi isimler ters koşabilecek atlar ama ilk üç yeterli gelecek düşüncesindeydim.

6.Ayak: Maiden pişkinliği ile öne çıkmasını beklediğim Yoselinda ve Yaralı ceylan bu grupta öne çıkmasını beklediğim taylardır. Hızla değişim gösteren Las Terrenas sürprizi yapabilir.

1 9 9 1 8 13
7 2 // 2 12
2 13 7 3 7
4 1 2
11
1
4

Haberin Devamı
YORUM YAZ