MENÜ

LOL All-Star 2017'de finale kalan takımlar belli oldu

Lol All-Star2017 yarı final karşılaşmaları heyecanlı maçlara sahne oldu ve gecenin sonunda finale kalan takımlar belli oldu.

LOL All-Star 2017'de finale kalan takımlar belli oldu

Dün gece oynanan Lol All-Star2017 yarı final karşılaşmaları heyecanlı maçlara sahne oldu ve gecenin sonunda finale kalan takımlar belli oldu.

Gecenin ilk maçında LMS ile Güneydoğu Asya temsilcileri karşılaştı.3’er serilik maçtan sonra kazanın belli olduğu yarı final karşılaşmalarından LMS rakibini 2-0 yenince Finale ilk adını yazdıran ekip olma başarısı gösterdi.

FİNALİN ADI LPL-LMS

Gecenin bir diğer yarı final karşılaşması ise turnuvanın favori olan iki ekibi Çin ile Kore arasında gerçekleşti.İlk karşılaşmadan Çin temsilcileri Kore karşısında oyunun 1.dakikasından sonuna kadar üstünlüğünü koruyarak ilk maçtan galibiyetle ayrıldı.1-0lık avantajla 2. maça başlayan Çin ekibi oyunun ilk 15 dakikasına kadar Kore ekibine karşı üstünlüğünü hissettirdi.Tecrübeli Kore ekibi karşısında hatalı bir Baron denemesi yapan ve Baron’a yeterli hasarı veremeyen Çin ekibinin bu hatasını Kore ekibi affetmedi ve maça ortak oldu. 50 dakika süren bu maç Kore ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı.Finale kalacak ekibin son maçta belli olacağı karşılaşmada ise Çin bir önceki maçta hatalarından ders çıkararak daha temkinli bir oyun sergiledi ve Kore karşısında kazanmasını bildi.

1v1 FİNALİ BJERGSEN VE UZİ ARASINDA OYNANACAK

Gecenin 1v1 yarı final karşılaşmalarında da 3’er serilik maçlar sonunda finale kalan ismin belli olacağı karşılaşmada ise gecenin ilk karşılaşması Bjergsen ile Jisu arasında oynandı. Bjergsen ilk karşılaşmada Zoe tercihine karşılık Jisu ise nişancı olan Draveni tercih etti ve Bjergsen güzel oyunu ile ilk maçı kazanmasını bildi.2. karşılaşmada ise Jisu’nun Tahm Kench tercihine karşılık Bjergsen çok iyi bildiği bir şampiyon olan Taliyah’ı seçti.Bu karşılaşmadan da galip ayrılan taraf Bjergsen olunca 1v1 finaline ilk adını yazdıran kişi Bjergsen oldu.Gecenin diğer 1v1 yarı finali ise Uzi ve Pray arasında gerçekleşti.Uzi’nin Nişancı Varus tercihine karşılık Pray tercihini Zoe’dan yana kullandı ve güzel oyunu ile Pray ilk karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu.2. karşılaşmada ise Pray tercihini yine Zoe’den yana kullanınca Uzi bu sefer tercihini Syndra’dan yana kullandı ve henüz karşılaşmanın 2. Dakikasında Uzi skoru 1-1 e getirdi.Finale kalan ismin belirleneceği son karşılaşmada 2 oyuncuda ilk maçta ki tercihlerinden yana kullandı ve Uzi karşılaşmadan galip gelen taraf oldu.1-0 yenik düştüğü karşılaşmadan 2-1lik skor ile kazanmayı bilen Uzi finale adını yazdıran bir diğer oyuncu oldu.

Bu gece oynanacak Lol All Star 2017 final maçında LPL – LMS ekipleri karşılaşırken 1v1 de ise finale çıkan Bjergsen ve Uzi arasında oynanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ