MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Adana at yarış tahminleri

10 Aralık Pazar Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

SUFİHAN çıktığı gibi bitirir

Geçmiş olsun MÜNÜR KANAR

İNEGÖLSPOR, kulup başkanı çok sevdiğim abilerimden MÜNÜR KANAR, bugun Mersin İdman Yurdu ile oynanacak maçtan önce, Cuma günü rahatsızlanıp, kalp yetmezliği teşhisiyle hastaneye yatırıldı. Bu haber beni çok üzdü. Haydi Münür abi, takım inşallah bu sene TFF 1.LİG ’e çıkacak, Adana deplasmanlarına geldiğinizde birlikte izleyeceğimiz çok maçlar olacak, bir an önce ayağa kalk aramıza dön diyor, FANATİK HİPODROM ekibi olarak Başkan ’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

1.AYAK: Yeni yıla yaklaºtığımız ºu günlerde 2 ’liden 3’lüye dönecek İngilizlerde, 3 ’lüden 4’ye dönecek Araplarda mesafe uzadıkça hangilerinin tutacağı en çok merak ettiğim durumlardan biridir. Burdaki taylar da ilk kez 1500 ’ü görecekler. ROCKET GIRL, ‘’Rocket Man’’ gibi uzunun iyi atlarından bir ismin tam kardeşi. İlk kum yarışınıda kazanmıştı zaten. Bugün kısrağa ilk kez dilbağı deneyecekler, önce ona bir çarpı atayım. SOPHOMORE, Kartepedeki son yarışında çok uzun açıklamalarla sizlere banko önerdiğim isimdi, ama yarış içinde talihsizlik yaşayınca o kadar yazım çöpe gitti. Tam devrini bulmuşken 600-800 arasında bir tökezledi, kasa kapandı. Topladı falan filan ama 1200 ’de tutturamazdı zaten, bugun daha rahat koşacağını düşünüyorum. KAMLİE HATUN, son yarışını kısa vade kazandı, Handikap 14 bu yarışta favori çıkacaktır, zaten geçen hafta 1200 metrelik uzun galobunu izleyen bir menajer arkadaşım haftaya ekmeğini yiyeceğim diyip duruyordu, ben de seni gazetede ifşa edeceğim demiştim, ama adını yazmayım çünkü ilgilendiği başka jokey var. Zaten bu satırları okurken alttan altan güldüğüne eminim. Kısrak kazanırsa hipodromda BİNİZETOĞLU kebap salonunda ERCAN FIRTINA abimi de alıp onu bekliyor olacağım. Formda atlar ABROSIVE ile CRICOOR ikilisi Victory Gallop temsilcileri, onlarda mesafe tutabilirler. Süratli TALİHA HANIM ile kuma ilk kez çıkacak QUEEN SALIMA diğer şanslı ihtimallerdir.

2.AYAK:SMOOTH, kalibresi yüksek bir tay, yavaş yavaş oturuyor, bugun Kapalı gözlük deneyecekler, her an çıkışa geçebilir. BIG VICTORY, ilk yarışında ringin en iyi atlarından biriydi, startı biraz ağır aldı, koşu acemiliği, tecrübesizlik günyüzüne çıktı, bu kez artan tecrübesiyle farklı koşacaktır. CAHİL ’in totoları ortada, bugun yarın süslerim havasında. CAPTAIN JACK ve COOL PRINCE fena taylar değiller, ikisini de bir kez daha izlemek istiyorum. ASİL EFE ve ADANA ATEŞİ ikilisini de ilk kez dilbağı deneyeceler, bakalım tepkileri ne olacak.

3.AYAK:MOSKOVA ATEŞİ uzun süredir takibimde. 57 ’den 50.5’a düºüyor, kendini iyice unutturdu, bugun ateºi yakabilir. PİRSUSLU, son kısa vade yarıºına oranla daha müsait gruba dönüyor, ayrıca 60 ’dan 55’e düºüyor, fit durumda. KOMET ’in son dönemdeki formu malum. Altuğ ’a ve ekibine bol ºanslar. Umarım hat trick yaparlar. Altuğ ’un Komet’in bir önceki yarışında at kazanırsa, ADNAN MENDERES BULVARIN ’da gölün kenarında sana ziyafet çekeceğim kardeşim dediği ve hala yerine getirmediği sözünü de 2017 yılı bitmeden yerine getirmesini sizlerin huzurunda rica ediyorum. ASTRAKHAN, tam bir istikrar abidesi, hem kaçabiliyor hem bekleyebiliyor, formda atı ıskalayamam. ÖZPAR, geçen haftaki yarışı 2.5 aradan sonraydı, bir nevi buranın provasını yaptı, bu yarışla birlikte takibe alalım.

4.AYAK:DERHADIR ile DİZDARBEY ikilisi için fazla söze gerek duymuyorum. Kendilerini ispat etmiş atlar. İyi at kilo kaldırır diyenler ikisini yazıp bırakabilir. 63 gözümü korkutuyor aşağıdan at söyle diyenler, BERRAGÜL ile DİLBERGÜLÜ ikilisi değerlendirebilirler.

5.AYAK:NOBEL PRINCESS, Adana ’da kaba kumda 2’de 2 yaptı. Anasına bak kızını al misali, ‘’Prıncess Zahra ’’ ya anne hat trick yaptım, kimin kızıyım diye İstanbulu gururlandırması yüksek ihtimaldir. Yeniden düzeltilen SENOŞ, rakip gördüğüm tek hemcinsidir.

6.AYAK:Eli kulağındaki ayağına çabuk tay SUFİHAN ’ın iyice oturan yarış karakteriyle bu kez karşılarda diri kalıp bitirmesini bekliyorum, bankomdur.

2,4,1,8,9,10,3 // 11,4,5,6,7,2,1 // 6,2,3,1,4 // 2,1,5,9 // 6,1 // 9

Haberin Devamı
YORUM YAZ