MENÜ

Gökhan Gönül ihraç edildi Beşiktaş harekete geçti!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Gökhan Gönül, Beşiktaş'a transferinin ardından yaptığı açıklamalar sebebiyle Fenerbahçe üyeliğinden ihraç edilmişti. Fanatik'in ulaştığı bilgiye göre Beşiktaş yönetimi milli sağ beki kulüp üyesi yapmak için harekete geçti.

Gökhan Gönül ihraç edildi Beşiktaş harekete geçti!

2014 yılında Fenerbahçe üyeliğine geçen milli futbolcu, Beşiktaş'a transferinin ardından yaptığı açıklamalar sebebiyle bazı üyelerin başvurusu üzerine disiplin kuruluna sevk edilmişti. Sarı-Lacivertli hukukçuların Gökhan Gönül'ün medyada yer alan röportaj ve açıklamalarını da ihraç talep dilekçesine şikayet olarak eklemesi üzerine, disiplin kurulu Gökhan Gönül'ü kulüp üyeliğinden ihraç etmişti.

Gökhan Gönül'ün ihraç edilmesi üzerine Beşiktaş yönetimi harekete geçti. Fanatik'in ulaştığı bilgiye göre Beşiktaş yönetimi milli oyuncuyu kulübe üye yapmak istiyor. Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe'den resmi açıklama bekliyor. Resmi açıklama gelir gelmez Gönül, Beşiktaş'ın kulüp üyesi olacak.

9 yıl Fenerbahçe forması giydikten sonra 2016 yılının Temmuz ayında Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül , Beşiktaş formasıyla 50 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

Orhan Yıldırım


Chelsea'li futbolcudan Beşiktaş açıklaması!


Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu! İşte eşleşmeler

Haberin Devamı
YORUM YAZ