MENÜ

Arda Erçin: Elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz

Bornova Beckerspor’un başantrenörü Arda Erçin, genç bir kadroyla mücadele ettiklerini, basketbolcularının ileride iyi birer oyuncu olabilmeleri için uğraştıklarını bildirdi.

Arda Erçin: Elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Yakın Doğu Üniversitesi’ne 93-37 mağlup olan Bornova Beckerspor’un başantrenörü Arda Erçin, genç bir kadroyla mücadele ettiklerini, basketbolcularının ileride iyi birer oyuncu olabilmeleri için uğraştıklarını bildirdi.

Erçin, gazetecilere yaptığı açıklamada Yakın Doğu Üniversitesi’nin bu ligin en iyi takımı olduğunu savunarak, şöyle konuştu:

"FIBA Avrupa Ligi düzeyinde oyuncuları olan bir ekiple karşılaştık. Oyunun çok büyük bir bölümünde de FIBA Avrupa Ligi oyuncuları ile oynadılar. Takım oyuncularımız 16-21 yaş arasında. Böyle bir takımla Süper Lig’de çabalıyoruz. Motivasyonumuz, oyuncularımızın ileride iyi birer oyuncu olabilmeleri için onları geliştirmek. Elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Yakın Doğu Üniversitesi’ne de Avrupa Ligi’nde başarılar diliyorum."

Ligde geride kalan 9 haftada galibiyeti bulunmayan ve son sırada yer alan Bornova Beckerspor, 17 Aralık Pazar günü deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ