MENÜ

Tudor'un şifresi: 33

Fenerbahçe deplasmanına kadar kayıp istemeyen Igor Tudor, toplanacak 33 puanın mutlu sona götüreceğine inanıyor.

Tudor'un şifresi: 33

Süper Lig’de zirveyi Medipol Başakşehir’e kaptıran Galatasaray, Teleset Mobilya Akhisar’ı yenerek yeni bir sayfa açmak istiyor. Fikstürü masaya yatıran teknik heyet, 26. haftadaki derbiye kadar her mücadeleden üç puan alınacağını düşünüyor.

Galatasaray’da hedef Kadıköy’deki Fenerbahçe maçına kadar bütün müsabakaları kazanmak. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla rakipleriyle arasındaki farkın kapanmasına engel olamayan sarı-kırmızılılar yarınki Akhisar karşılaşmasıyla beraber yeni bir sayfa açmak istiyor.

Cim-Bom’da Teknik Direktör Igor Tudor ve ekibi fikstürü masaya yatırırken, 26. haftadaki derbiye kadar 11 maçı kazanabileceklerini öngördü. Sarı-kırmızılı teknik heyet nispeten kolay rakiplerle karşılaşılacak süreçte puan kaybı kesinlikle yaşamak istemiyor. Tudor, bu moralle birlikte ligdeki yerlerinin sağlamlaşacağını ve büyük avantaj elde edeceklerini düşünüyor.

26. haftadaki Fenerbahçe maçına kadar olan dönemde tek tek bütün maçları önemsemeleri gerektiği noktasında birleşen teknik kadro böylece zorlu fikstüre avantajlı girileceğini düşünüyor. Galatasaray bu süreçte; Akhisar, Yeni Malatya (D), Göztepe, Kayseri (D), Osmanlı, Sivas (D), Antalya, Kasımpaşa (D), Bursa, Karabük (D), Konyaspor ile karşılaşacak.

Sarı-kırmızılıları 26. haftadan sonra ise zorlu maçlar bekliyor. Ancak Galatasaray ilk yarıda kaybettiği Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor’u Türk Telekom’da ağırlayacak. Cim-Bom zorlu rakipler arasında sadece Fenerbahçe’ye konuk olacak.

Tudor ve ekibi bu nedenle 11 maçlık periyotta her karşılaşmanın önemini oyuncularına aktaracak. Her maçı ciddiye almaları gerektiğinin altını çizecek olan sarı-kırmızılı teknik kadro, bu şekilde hedeflerine kolay ulaşacaklarını dile getirecek.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ