MENÜ

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin kırılma maçıydı

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, 1-0 biten Bursaspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Dilmen, Fenerbahçe'nin Galatasaray ve Beşiktaş'ın gerisinde kalma ihtimalinin kalmadığını söyledi.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin kırılma maçıydı

Süper Lig'in 15. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 1-0 üstünküğü ile sona erdi.
Mücadelenin değerlendirmesini ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında yaptı.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

Fenerbahçe'nin her gün fiziki kalitesinin üstüne çıktığını görüyoruz. 0-0 devam eden her oyun Fenerbahçe'nin lehine olur. Sivasspor maçından sonra hatırlarsan, Antalyaspor ligin en önemli maçı demiştim. Teknik adamlar öyle der ama öyle bir kırılma maçı ki, tekrar Aykut Kocaman'ın tartışılacağı bir maçtı. Eğer kayıp yaşansaydı. Antalya'daki oyun, maçtan sonra zafer kazanılmış sevinci var ya, işte geleceği gören oyuncular vardı.

İkinci yarıdaki Fenerbahçe 3 puanı hak etti. İstifa eden bir teknik adama, yönetimin, başkanın, taraftarın desteğiyle takım bir anda 4'te 4 yaptı. Geçen hafta 35 bin, bu hafta 50 bin. Hayırlısı olsun Fenerbahçe için. Perşembe bilet bulamazsınız. Fenerbahçe'nin Beşiktaş ve Galatasaray'ın puanlarca gerisinde ilk yarıyı bitirme ihtimali kalmadı.

Büyük kulüpler için ayağa kalmak önemli. Galatasaray büyük travmalar yaşıyor. Akhisarspor maçında büyük kalabalık önünde oynayacak. Büyük kulüplerin ayağa kalkması liderlerin davranışyla belirlenir. Ülke için de geçerli. Fenerbahçe maç kazandıkça takımın kazanma arzusu daha da arttı. Fenerbahçe bugün Bursa'da hiç oyunundan taviz vermedi. Mesela 71. dakikada Dirar top kaybetti, bir depar attı, %100! Tahmin ediyorum maçın en fazla koşan oyuncusu olacak. 1-0'dan sonra gömülen değil, hareketlenen Fenerbahçe izledik.

Haberin Devamı
YORUM YAZ