MENÜ

Paul Le Guen: Hayal kırıklığı yaşıyoruz

Süper Lig'in 15. haftasında Bursaspor, konuk ettiği Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Bursaspor teknik direktörü Paul Le Guen maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

Paul Le Guen: Hayal kırıklığı yaşıyoruz

Süper Lig'in 15. haftasunda Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe zorlu Bursa deplasmanından Giuliano'nun penaltıdan attığı golle 1-0 galip ayrıldı.

Bursaspor teknik direktörü Paul Le Guen maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Paul Le Guen'in açıklamaları şu şekilde:

"Fenerbahçe kadrosunun gücü, büyük ihtimalle yakın zamanda şampiyonluğa gidecek ama Bursaspor şampiyonluk adaylarından biri olmayacak. Gerçekçi bir şekilde gerçekleri ortaya koymak gerek diye düşünüyorum"

"Bu akşam galip geldiler. Maçla alakalı pişmanlıklarım var ama herkes elinden geleni yaptı. İsterdim ki topu daha iyi kullanıp, topu daha iyi çevirelim. İyi savunma yaptık, belki penaltı verdik ama takımın organizasyonu ve oyuncuların katılımından memnunum"

"Maç boyunca her zamanki rahatlıklarında değillerdi. Topu kullanma anlamında ilk yarı çok fazla basit top kaybı yaptık. Oyun ilerledikçe git gide oyun kurmak bizim için zorlaştı. Beni hayal kırıklığına uğratan oyunu kurma, oyunda topu kullanma kabiliyetimizdi. Son maçta daha iyi topu kullanmıştık"

"Nereden geldiğimizi, nereden başladığımızı unutmuyorum. Fenerbahçe, Soldado ve Valbuena gibi ulusararası kalitede oyuncularını yedekten oyuna alabiliyorlar. Üzgünüm, pişman olduğum konu; belki hakem penaltıyı vermeyebilirdi. Kadro gücünü göz önünde bulundurduğumuzda bazı şeyler ortaya çıkıyor"

"Bazı gerçekleri, bazı zamanlarda insanlara hatırlatmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Fenerbahçe kadrosunun gücü büyük ihtimalle yakın zamanda şampiyonluğa gidecek ama Bursaspor şampiyonluk adaylarından biri olmayacak. Gerçekçi bir şekilde gerçekleri ortaya koymak gerek diye düşünüyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ