MENÜ

LOL All-Star 2017'de ilk gün heyecanı sona erdi

Bu yıl Amerika’da düzenlenen League Of Legends All-Star 2017 dün gece itibariyle nefes kesen maçlara şahit oldu.

LOL All-Star 2017'de ilk gün heyecanı sona erdi

Ligimizi Temsilen etkinliğe katılan yıldızlar karmamız LMS’e karşı sahne aldığı maçtan 1-0 vadiden yenik ayrılan taraf oldu. All-Star’ın en sevilen 1v1 karşılaşmalarında ise Ligimizi temsil eden 1907 Fenerbahce oyunculardan Frozen sahne aldı. Meiko ile karşılaşan Koreli orta koridor oyuncusu rakibinden iyi oynamasına rağmen şansız bir şekilde kaybedince TCL olarak 1. günü puansız olarak kapatmış olduk. Diğer karşılaşmaların özeti şu şekilde :

All-Star 2017 açılış karşılaşması Brezilya ve NA LCS takımlarının mücadelesiyle başladı.Favori çıktığı karşılaşmayı gecenin yıldızlarından biri olan Bjergsen’in harika oyunu ile kazanmasını bilen NA LCS All-Star takımı turnuvaya galibiyetle başlamış oldu.Bu maçın hemen ardından EU LCS,Kore karşısına çıktı. 27 dakikada galibiyete ulaşan Kore ekibinde Faker’in Malzahar performansı göz doldurdu.

Güneydoğu Asya – LPL mücadelesinden zaferle ayrılan taraf beklenildiği gibi Çin yıldızlar karması oldu.24 dakikada 22 skor alan LPL temsilcileri rakibine adete göz açtırmadı. Bu karşılaşmanın ardından temsilcimiz sahne aldı.Sadece Zeitnot’un iyi bir skorla bitirdiği maçta 40 dakikanın sonunda rakibimize mağlup olduk ve etkinliğe istediğimiz başlangıcı yapamadık.

Büyük çekişmeye sahne olan son iki karşılaşmada önce Çin ekibi NA LCS’i , ardından da LMS,LCK’i devirmeye başardı.

Beşe beş karşılaşmaların hemen ardından merakla beklenen 1v1’lere geçildi.İlk olarak Faker sahne aldı.VVert e karşı 8. Dakikanın sonunda galibiyete uzanmayı başardı.Hemen ardından Bjergsen,Syndra ile FoFo karşısına çıktı ve karşılaşmadan zaferle ayrılmayı başardı.
Oldukça büyük heyecana sahne olan PowerOfEvil – Jisu karşılaşmasının kazananı Güneydoğu Asya’nın yıldız üst koridor oyuncusu Jisu oldu.Orianna tercih eden rakibine karşı Pantheon ile defansif bir oyun sergileyen jisu rakibine şans tanımadı.Bu Karşilaşmanın hemen ardından Frozen sahne aldı.Yıldız orta koridor Lux aldığı ve önde götürdüğü maçı minyonlara ölerek kaybetti.

LPL’in yıldız nişancısı Uzi ve Worlds’te harikalar yaratan Levi’nin karşılaşmasından kimin galibiyetle ayrılacağı merakla bekleniyordu.Levi’nin Viktor tercih ettiği maçta Uzi’de tercihini Lucian’dan yana kullandı.Güçlü rakibi karşısında 7 dakika dayanabilen Levi,Uzi karşısında mağlup olan taraf oldu.Son karşılaşma ise 2 yıldız nişancı arasındaydı.Sneaky karşısında 100 minyon kesen brTT galibiyete ulaşan taraf oldu.

Günün sonuçları şu şekilde:

NA LCS 1-0 CBLoL
LCK 1-0 EU LCS
GPL 0-1 LPL
TCL 0-1 LMS
LPL 1-0 NA LCS
LMS 1-0 LCK
Faker 1-0 VVvert
Bjergsen 1-0 FoFo
PowerOfEvil 0-1 Jisu
Meiko 1-0 Frozen
Uzi 1-0 Levi
Sneaky 0-1 brTT

All-Star 2017 karşılaşmalarının 2. Günü 9 Aralık TSİ 02:00 de

Haberin Devamı
YORUM YAZ