MENÜ

Melih Mahmutoğlu: "Haftanın en güzel karşılaşmalarından biri olacak"

Turkish Airlines EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda Barcelona ile karşılaşmaya hazırlanırken, Fenerbahçe'nin kaptanı Melih Mahmutoğlu maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Melih Mahmutoğlu: "Haftanın en güzel karşılaşmalarından biri olacak"

Turkish Airlines EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, 8 Aralık Cuma günü Barcelona Lassa ile deplasmanda karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Karşılaşma öncesi temsilcimizin kaptanı Melih Mahmutoğlu açıklamalarda bulundu.

Rakiplerinin durumuna değinen Melih, "EuroLeague'de üst üste ikinci deplasman maçımıza çıkıyoruz. Barcelona çok güçlü bir takım. Her pozisyonda çok tecrübeli ve kaliteli oyuncuları var. Bu sezon iç sahada Panathinaikos, Olympiacos, Maccabi ve Valencia gibi önemli takımları yendiler." dedi.

Kendilerinin de iyi durumda olduğunu belirten milli oyuncu, "Biz de iyi bir dönemden geçiyoruz. EuroLeague'de son altı maçımızın beşini kazandık. Bu deplasmanda kazanabilmek için savunmada sert, hücumda ise sabırlı olmalı ve topu çok iyi paylaşmalıyız." şeklinde konuştu.

Son olarak maçtan beklentilerine değinen Fenerbahçe'nin kaptanı, "Haftanın en güzel karşılaşmalarından biri olacak. İyi bir maç oynamak ve sonucunda bir kez daha İstanbul'a galibiyetle dönmek istiyoruz." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ