MENÜ

Kaya Tarakçı kadro dışı!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un kaptanı Kaya, Grandmedical Manisaspor maçından sonra sergilediği olumsuz davranışlar nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı

Kaya Tarakçı kadro dışı!

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un kaptanı kaleci Kaya Tarakçı’nın süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

Kulübün basın sözcüsü Metin Barlak yaptığı yazılı açıklamada, Kaya Tarakçı’nın Grandmedical Manisaspor maçı sonrasında saha içindeki olumsuz davranışlarının futbolcu ahlakına yakışmayacak boyutlara ulaştığını belirtti.

Açıklamasında, takımın kaptanlığını da yapan Kaya’nın olumsuz davranışlarını soyunma odası koridorunda da devam ettirdiğine dikkati çeken Metin Barlak şunları kaydetti:

"Aynı tutum ve davranışını idareci ve teknik heyetin huzurunda da devam ettiren Kaya’nın, yönetim kurulunca süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir. Erzurumspor, kulüp yönetimi, teknik heyeti ve fedakar seyirci camiasıyla birlikte müstesna bir kulüptür. Hiç bir olumsuz davranış karşılıksız bırakılamaz. Zira hiçbir irade kulübün üzerinde olmayıp vazgeçilmez de değildir."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ