MENÜ

‘Hedefim 10'dan fazla gol atmak'

Valbuena, Fenerbahçe’nin çok sıra dışı bir kulüp olduğunu söyledi. Fransız yıldız, bu sezonki gol hedefiyle ilgili olarak ise, “10’dan fazla gol sayısına ulaşmak istiyorum” dedi.

‘Hedefim 10'dan fazla gol atmak'

Mathieu Valbuena, FB TV’ye konuştu. Fransız yıldız, 3-4 aydır Fenerbahçe’de olduğunu hatırlatarak, “Çok sıra dışı bir kulüpte olduğumu hissediyorum. Ayrıca taraftarlar için de aynı şeyi söyleyebilirim. Bize her yerde destek veriyorlar. Marsilya’nın taraftarları da çok tutkuluydu ama Fenerbahçe seyircisinin tutkusu çok daha güçlü” dedi. Valbuena, Sarı-Lacivertliler’den ilk teklifi aldığında da ilk olarak aklına taraftarların geldiğini söyledi ve kabul etme konusunda şüphe duymadığını dile getirdi. 33 yaşındaki oyuncu, “Kariyerimdeki en inanılmaz anı da burada yaşadım. Havalimanındaki karşılama muhteşemdi” diye konuştu.

‘Galatasaray maçı inanılmazdı’

Valbuena, futbolu Fenerbahçe’de bırakabileceğini ancak henüz jubile yapacağı yaşla ilgili bir düşüncesi olmadığını dile getirdi. Fransız oyuncu, Türkiye’de en heyecan duyduğu maçla ilgili soruya ise, “En etkileyicisi kesinlikle Galatasaray derbisiydi. O ateşi hissettim. Deplasmanda oynamamıza rağmen gerçekten inanılmazdı. Ayrıca dolu olduğunda Kadıköy’ün atmosferi de inanılmaz. Örneğin Beşiktaş derbisi” dedi. Valbuena son olarak bu sezonki gol hedefiyle ilgili olarak, “10 ve üzeri bir sayıya ulaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'den çarpıcı açıklamalar


Haberin Devamı
YORUM YAZ