MENÜ

Galatasaray'a 3 transfer birden!

Galatasaray, devre arasında Asamoah ve Arda ile birlikte Gomis'in yalnızlığına son verecek bir golcü alacak.

Galatasaray'a 3 transfer birden!

Ara transfer için şimdiden kolları sıvayan sarı-kırmızılılar, Juventus’un Ganalı sol beki için yeniden girişimde bulunacak. 6 aylık sözleşmesi bulunan Asamoah için 1.5 milyon euro gözden çıkarılacak.

Aslan’ın ikinci hedefi ise Barcelona’da bulunan eski kaptan Arda Turan olacak. Bu oyuncunun olmaması durumunda Galatasaray, sol açık da oynayabilen bir forvetle transferi tamamlayacak.

Teknik direktör karmaşasına, Igor Tudor’un arkasında durarak son veren Başkan Dursun Özbek, Hırvat çalıştırıcın transfer isteklerine de olumlu yanıt verdi. Buna göre Cim-Bom, devre arasında 3 takviye yapma kararı aldı. Sarı-kırmızılılar, Arda’yı transfer edemezse alınacak oyuncu sayısı ikiye düşecek.
ORANLAR ALT ÜST! TIKLA, OYNA!
1. ASAMOAH BİTECEK: Galatasaray’ın yaz döneminde de çok istediği Ganalı futbolcu için Juventus’la temaslar başladı. Sportif direktör Cenk Ergün’ün, İtalyan ekibine sezon sonunda sözleşmesi bitecek Ganalı futbolcu için 1.5 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. 28 yaşındaki futbolcu da gelmeye sıcak bakıyor. Ancak Juventus problem çıkarırsa alternatif bir isim alınacak.

2. ARDA GÜNDEMDE: Galatasaray’da ortanın solu için ise Arda Turan ismi ağırlık kazandı. Tudor, tecrübeli futbolcunun işlerine çok yarayacağını rapor etti. Barcelona’daki durumunun netleşmesini bekleyen sarı-kırmızılılar, bu işi çözemezse alacağı forveti gözden geçirecek. Çünkü bu durumda Tudor alınacak forvetin sol kenarda da oynayabilecek potansiyelde olmasını istedi.

3. BİR GOLCÜ ARANIYOR: Gomis’e alternatif olabilecek veya Fransız forvetle beraber oynayabilecek bir golcü için Tudor talepte bulundu. Scout ekibi, genç ve potansiyelli futbolcuları mercek altına aldı. Ancak Arda transferi olmazsa bu forvetin sol kenarda da şans verildiğinde oynayabilme özelliğinin olması tercih ediliyor. Bu nedenle alternatifli bir liste oluşturuluyor.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ