MENÜ

Fenerbahçe'yi cehennem bekliyor

Evindeki son 4 maçta 10 puan kazanan Bursaspor, Fenerbahçe karşısında şova hazırlanıyor. Taraftarlar biletleri büyük ölçüde bitirirken, yarın tribünlerde 40 bin kişi bekleniyor. Timsah’ın hocası Paul Le Guen de tribün atmosferine çok güvendiğini söyledi, “Büyük bir maça çıkıyoruz. Stadımız tamamen dolacaktır. İhtiyacımız olan bizi ateşleyecek tribün desteği” dedi.

Fenerbahçe'yi cehennem bekliyor

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig'de küme düşmekten son anda kurtulan Bursaspor, teknik direktörlük görevine Paul Le Guen geldikten sonra ise bambaşka bir görüntüye büründü. Yeni sistem ve yeni oyuncularla ayağa kalkan Timsah, ligde son 7 maçını kaybetmedi, zirve yarışında ‘ben de varım’ dedi. Özellikle iç sahada çok farklı bir futbol ortaya koyan Yeşil-Beyazlılar, Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki son 4 maçtan 10 puan çıkarttı. Timsah, ligin çıkıştaki takımı Fenerbahçe’yi de eli boş göndermek istiyor. Taraftarlar satışa çıkartılan biletleri büyük ölçüde bitirirken, yarın statta 40 bin kişinin olması bekleniyor. Paul Le Guen de dünkü basın toplantısında Bursalılar’a seslendi. Fransız hoca, “Büyük bir maça çıkıyoruz. Çok zor olacak. Stadımız tamamen dolacaktır. İhtiyacımız olan bizi ateşleyecek tribün desteğini taraftarımız yine oluşturacaktır” dedi.

‘Beni endişelendiriyor...’

Harun Tekin’in iyileştiğini, Ekong’un da oynayabilecek duruma geldiğini belirten Le Guen, kesinlikle takımda rehavet olmadığını söyledi. Fransız hoca şöyle devam etti: “Bizi endişelendiren Fenerbahçe’nin son haftalardaki çıkışı. Sakat oyuncuları dönüyor. Ama bizim her takıma sıkıntı yaratabilecek bir oyuncu grubumuz var. Mütevazıyiz, gerektiği gibi oynayacağız”

Batalla’da umut ışığı

Kasığındaki sakatlığı nükseden ve iki gündür idmanlara çıkmayan Pablo Batalla’dan gelen haberler iyi. Arjantinli futbolcunun maça kadar daha iyi duruma geleceği ve mutlaka ilk 11’de sahaya çıkıp, kendini denemek istediği öğrenildi. Teknik direktör Le Guen de, “Batalla’yı bekleyeceğiz. Onun gibi dev bir oyuncu idmana çıkmayıp, karar vermek için isterse yarın sabahına kadar da bekleyebilir. Batalla’nın durumu önemli” dedi. Yıldız 10 numara, geçen sezonki 2 lig maçında da 2 gol atmış ve 4 puan kazandırmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ