MENÜ

Fenerbahçe'de forvet yok, sorun yok!

Fenerbahçe’de Janssen’in dizindeki ağrıları nüksetti, dünkü idmana çıkamadı. Ayrıca Soldado ve Van Persie hazır değil. Aykut Kocaman 3 oyuncusunu da Bursa’ya götürecek olsa da 11’de olmaları zor. Ancak bu durum hiç endişe yaratmıyor. Kasımpaşa karşısında forvetsiz oynamasına rağmen futboluyla büyük beğeni toplayan ve 4 gol atan Kanarya, Bursa maçına da aynı sistemle çıkmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de forvet yok, sorun yok!

Sarı-Lacivertliler’de geçtiğimiz hafta forvet krizi yaşanmıştı. Janssen cezası, Soldado ve Fernandao sakatlığı nedeniyle görev yapamamış ve Kasımpaşa karşısında golcüsü olmayan bir Fenerbahçe 11’i sahaya çıkmıştı. Fenerbahçe’de Bursaspor maçında Janssen’in takıma katılması bekleniyordu. Ancak Hollandalı yıldızın milli ara öncesi yaşadığı diz sakatlığı nüksetti. 23 yaşındaki forvet, dizindeki ağrıların artması nedeniyle dünkü antrenmana çıkamadı.

Giuliano faktörü

Kanarya’da ayrıca Soldado ve Van Persie de tam olarak hazır değil. Aykut Kocaman buna rağmen 3 golcüsünü de Bursa’ya götürecek ama bu oyunculara 11’de şans vermesi beklenmiyor. Ancak bu durum hiç de endişe yaratmıyor. Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısına ileri uçta Alper ve Giuliano ile çıkmış, Sarı-Lacivertliler sezonun en iyi futbolunu oynamasının yanı sıra 4 gollü bir galibiyet elde etmişti. Özellikle Giuliano’nun ceza sahasına yakın olduğunda çok daha etkili bir futbol sergilemesi nedeniyle forvetsiz sistem en çok Sambacı’ya yaramıştı.

Kulübe zengin olacak

Aykut Kocaman, yarınki zorlu Bursa deplasmanında da aynı 11 ve sistemle sahaya çıkmayı planlıyor. Kocaman kadroda sadece Aatif-Valbuena değişikliğine gidebilir. Bunu yapmaması halinde ise deneyimli teknik adamın hamle için elinde Valbuena, Janssen ve Soldado gibi alternatifleri olacak. Maçın gidişatına göre Kocaman, forvetlerini sahaya sürebilecek.

Tuvana Türkay stalk yapmak için sahte hesap kullanıyor


Haberin Devamı
YORUM YAZ