MENÜ

Fatih Terim'den açıklama

Bosna Hersek yöneticileri, teknik direktör Fatih Terim ile görüştü. Tarık Hodzic'in aracılığıyla ayarlanan görüşmede, Bosna Hersek Futbol Federasyonu heyetindeki Zvjezdan Misimovic ve Sead Kajtaz da yer aldı. Görüşme sonrası Terim basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fatih Terim'den açıklama



Bosna Hersek Milli Takım yöneticileri, uzun süderir Galatasaray'da Igor Tudor'un yerine geçeceği konuşulan teknik direktör Fatih Terim ile görüştü.

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bosna Hersekli eski futbolcu Tarık Hodzic'in aracılığıyla ayarlanan görüşmede, Bosna Hersek Futbol Federasyonu heyetindeki Zvjezdan Misimovic ve Sead Kajtaz da yer aldı.

Hodzic, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Terim'e milli takımın isteğini ilettiğini ve görüşme gerçekleştirmeleri gerektiğini söylediğini aktararak, Terim'in Bosna Hersek Milli Takımı için çalışmasının ihtimal dahilinde olduğunu bildirmişti.

Bosna Hersek, daha önce bir dönem Kayserispor'u da çalıştıran Hırvat teknik adam Robert Prosinecki'ye de teklif götürmüştü. Bosna Hersek, 2018 FIFA Dünya Kupası'na katılamamasının ardından Bazdarevic ile yollarını ayırmıştı.

Terim'den açıklama

Fatih Terim görüşme sonrası basın menusplarına yaptığı açıklamada, "Bosna Hersekli dostlarımızla bir yemek yedik. Güzel bir yemek oldu. Tarık benim eski arkadaşım. Önümüzdeki günlerde bakacağız ne olduğuna. Herhangi bir anlaşma olursa biz söyleriz zaten." ifadelerini kullandı.

'Fatih Terim inşallah gelir'

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bosna Hersekli eski futbolcu Tarık Hodzic ise, "İki taraf da düşünecek. Fatih Terim inşallah gelir. Bosna halkı Fatih Terim hocayı çok istiyor" ifadelerini kullandı.

ORANLAR ALT ÜST OLDU! TIKLA, HEMEN KUPON YAP

Haberin Devamı
YORUM YAZ