MENÜ

Beşiktaş'ta Matador şov sürüyor

Kara Kartal’ın yıldız forveti Alvaro Negredo, Manisaspor ve Galatasaray maçı sonrasında RB Leipzig’i de boş geçmedi. Almanya ekibinin filelerini bir kez sarsan İspanyol futbolcu, Beşiktaş formasıyla üst üste 3 mücadelede 6 gole ulaştı.

Beşiktaş'ta Matador şov sürüyor

Siyah-Beyazlılar’ın sezon başında İspanya La Liga ekibi Valencia’dan kadrosuna kattığı Alvaro Negredo, kendisinden beklenen patlamayı geç de olsa yaptı. Türkiye Kupası’nda Manisaspor’la oynanan mücadelede tam 4 gol atan, Süper Lig’de de Galatasaray karşısında 88. dakikada oyuna girip 3 dakika sonra fileleri havalandırmaya başaran 32 yaşındaki yıldız, dün gece de şovuna devam etti.

Matador’ lakaplı futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde RB Leipzig’le oynadıkları karşılaşmayı da boş geçmedi. Almanya Bundesliga ekibi karşısına ilk 11’de çıkan Negredo, 10. dakikada Jeremain Lens’in kazandığı penaltı pozisyonu sonrasında beyaz noktanın başına geçip topu ağlarla buluşturmayı başardı.

7 gole ulaştı

Beşiktaş’taki performansı sebebiyle eleştirilen Alvaro Negredo, üst üste 3 ayrı kulvarda çıktığı üç mücadelede 6 gol atmayı başardı. Tecrübeli oyuncu, dün geceki performansı sonrasında Kara Kartal’da 21 maç sonunda 7. golüne ulaştı.

Beşiktaş'tan Leipzig'e truva!



Haberin Devamı
YORUM YAZ