MENÜ

Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim gözaltına alındı!

Kiralık olarak forma giydiği Şanlıurfaspor'un kulüp binasında darp edilen Trabzonsporlu futbolcu Mertcan Çam, kulüp yöneticileri ve saldırganlar hakkında şikayetçi oldu. Bu gelişmelerin ardından Şanlıurfaspor'un Twitter hesabından yapılan açıklamada kulüp başkanı Emin Yetim'in gözaltına alındığı belirtildi.

Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim gözaltına alındı!

Kiralık olarak forma giydiği Şanlıurfaspor'un kulüp binasında darp edilen Trabzonsporlu futbolcu Mertcan Çam, kulüp yöneticileri ve saldırganlar hakkında şikayetçi oldu.

Şanlıurfaspor'da kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki Mertcan Çam, dün akşam idmana çıktığı sırada saldırıya uğradı. Saldırının ardından karayolu ile Erzincan'a gelen Mertcan Çam, bugün akşam saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek kendisini darp eden kişilerden şikayetçi oldu.

Başında, yüzünde ve bacaklarında darp izi olan Çam, vahim bir durum yaşadığını söyledi. Saldırının şokunu üzerinden atamadığını ifade Mertcan Çam, "İki sezondur Urfada'yım. Hakkımı aradım başka bir şey değil. Urfa'dan geldim, Erzincan'da şikayetçi oldum. Gençlik ve Spor Bakanına teşekkür ederim. Gerekli şikayetimi ilgili yerlere yaptım. Kolay kolay sindirilecek bir durum değil. İnşallah adalet yerini bulur. Ben sporcuyum sonuçta, bir sözleşme yapıyorlar, bu benim hakkım. Alınterimle kazanıyorum. O şahıslar, kişi veya kişiler cezalarını çekecekler. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan gözlatına alındı

Bu gelişmelerin ardından Şanlıurfaspor'un Twitter hesabından yapılan açıklamada kulüp başkanı Emin Yetim'in gözaltına alındığı belirtildi.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

"Kulüp başkanımız Emin Yetim Şanlıurfa Emniyet müdürlüğüne gelen yoğun baskılardan dolayı akşam saatlerinde gözaltına alındı. Şu an asayiş sube binasında bulunan Başkanımız Yetim muhtemelen tutuklanacak.

Reşat Toprak'tan açıklama

Kulüp basın sözcüsü Reşat Toprak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, futbolcu Mertcan Çam’ın kulüp başkanı Yetim ve beraberindekiler tarafından dövüldüğü iddialarının bulunduğunu hatırlattı.

İddianın asılsız olduğunu savunan Toprak, "Başkanımız darp iddiasına ilişkin gözaltına alındı. Olayın kulüp yönetimiyle alakalı olduğunu düşünmüyoruz. Başkanımızın şu anda emniyette işlemleri sürüyor. Özellikle sivil toplum kuruluşları ve yetkili makamların konuya sessiz kalmasını ise üzüntüyle karşıladık. Sonuçta bir iddia kamuoyunda gerçek gibi kabul ediliyor." diye konuştu.

Kulüpten dün yapılan yazılı açıklamada ise darp olayının kulüp yönetimiyle alakasının bulunduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtilmişti.

Futbolcu Mertcan Çam’ın kulüpten alacakları konusunda çıkan tartışma sonucu aralarında kulüp başkanı Emin Yetim’in de bulunduğu bazı kişilerce darp edildiği öne sürülmüştü.

Beşiktaş'ı açıkladı



Haberin Devamı
YORUM YAZ