MENÜ

Mustafa Denizli'den Igor Tudor yorumu!

Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli'den Igor Tudor yorumu!

Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında konuştu.Denizli, Tudur'un rakip analizinde eksikliğini ifade ederken; "Tudor futbolcularını korumak istedi. 'Hoca futbolcularını eleştirdi' değerlendirmesi bence yanlış" dedi.

İşte Denizli'nin açıklamaları:

"Tudor futbolcularını korumak istedi. Fakat farklı yorumlara neden oldu. Hangi futbolcu bu derbi atmosferine alışık değil? Tudor genel olarak değil, dünden bahsetti.'Hoca futbolcularını eleştirdi' değerlendirmesi bence çok yanlış. Futbolcuların hepsi bu atmosferi yaşamış oyuncular. Galatasaray'da ikinci yarıda bazı şeyleri, dışarıdan müdahalenin çok etkili olmadığını gördük. Maç öncesi az da olsa favorimiz Beşiktaş'tı. Netice olarak Galatasaray kaybetti."

"Ben her şeye rağmen Galatasaray'ın son 3 maçı ve ikinci yarının ilk 8 karşılaşmasında seri yapacağını düşünüyorum. Bir de ikinci yarıda Galatasaray derbilerin büyük kısmını iç sahada oynanacak. Galatasaray'ın bu maçlarına baktığın zaman değerlendirme olarak (Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor) tablo kötü alınan 1 puan var. Galatasaray'da Tudor rakibi iyi analiz edemiyor. Galatasaray'ın derbide hiçbir direnci olmadı."

Galatasaray'a sponsor müjdesi!

'Belhanda'nın avukatlığını yapıyoruz ama...'

"Belhanda'nın sezon başından beri avukatlığını yapıyoruz. Fakat bir şey yapmadı. Gol attı, 10 tane takla attı. Belhanda gole hasret. Galatasaray'ın yerden yere vuralacak kadar olmasa da eleştirilecek çok tarafı var."

"Bu yarışlarda önden giden takımlar 25. haftada kriz yaşarlar. Geriden gelen takımlar her zaman daha şanslıdır. Galatasaray'da sol tarafta bir kriz var. Galatasaray; Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir ve son haftalardaki Trabzonspor'dan kötü futbol oynuyor. Fakat bu her şeyin bittiğini göstermez. Tudor'un bazı sorunları var. Bu tip yüksek tansiyonlu maçlarda görev yapmamış. Ben Tudor'un bu konularda biraz daha düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray'ın bütün bunlardan etkilenmeden, bu hafta Akhisar maçı var. Umarım taraftarlar maçtan önce tepki göstermezler. Fakat bu hafta olan tepki geleceğin umutsuz görünmesinden dolayı. Basın toplantısında da medya mensuplarına teşekkür etmek lazım. Tudor'un geçen haftaki demecinden yararlanmadılar."

"Fatih Terim'in sözleşmesinde başka takıma giderse alacaklarından vazgeçecek diye bir şey var mı? Fatih Hoca, mahkemeye başvurdu. Mahkeme savunma isteyecek. Federasyon neden gönderildiğini anlatacak? "

'Napoli zor bir takım'

"Şenol Güneş, Cenk Tosun'u muhtemelen oynatmayacak. Negredo oynar. Lens şans bulur. Beşiktaş'ın olası rakipleri içerisinde Napoli zor bir takım."

"Umarım bundan sonra Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarında olumsuz olaylar olmaz."

(ÖZET) Leipzig - Beşiktaş maç sonucu: 1-2


Haberin Devamı
YORUM YAZ