MENÜ

Magic Johnson oynamak istediği ismi açıkladı

NBA tarihinin efsanelerinden Magic Johnson, şu anda basketbol oynasaydı, karşılaşmak istediği ismi açıkladı.

Magic Johnson oynamak istediği ismi açıkladı

LA Lakers-Houston Rockets maçı öncesi NBA tarihinin çok önemli ismi 58 yaşındaki Magic Johnson, FANATİK’e konuştu.

Merhabalar sayın Johnson. her şeyden önce türkiye’de çok sayıda lakers taraftarı var. sabah 4-5’lerde uyanarak maçları izliyorlar. türk basketbolseverlere neler söylemek istersiniz?

Öncelikle herkese merhabalar. Türkiye’de daha önce 4 kere bulundum ve bunlardan biri ise bir gösteri maçı içindi. Türkiye’deki tüm basketbolseverlere selamlar gönderiyorum. Lakers’ı desteklediğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca da NBA ve basketbol sevginiz için teşekkür ederim. Türkiye’de çok iyi basketbol oynanıyor, bunu da belirtmek isterim. Lakers bu sezon çok genç bir kadroya ve genç oyunculara ve genç bir antrenöre sahip.

Lakers’ın geleceği için neleri öngörüyorsunuz?

Yeni bir yapılanma için genç oyuncularla başlamalısınız. Bizi heyecanlandıran genç oyuncularımız var Lonzo Ball gibi Brandon Ingram, Julius Rendle ve Jordan Clarkson gibi. Yeni yapımızı genç oyunculardan oluşturduk ve biliyoruz ki bu da Lakers’ın geleceğini oluşturacak. İnanıyorum ki önümüzdeki sene de Play-Off’larda oynayan bir takım olacağız ve ligin en iyi takımlarından biri olmaya başlayacağız.

Basketbol oynadığınız zamanlarda çoğunlukla larry Bird ile olan karşılaşmalarınızı izledik. eğer şu anda nBa’de oynuyor olsaydınız, hangi oyuncuya karşı basketbol oynamak isterdiniz? Gösteri maçı bile olabilir.

En iyiler ile eşleşmek istersiniz bu da 3 büyük yıldızı olan Golden State Warriors olurdu. Stephen Curry, Kevin Durant, Klay Thompson, Draymond Green. Ayrıca Cleveland Cavaliers’e karşı oynamak isterdim, LeBron James’e karşı. Çünkü LeBron ve ben aynı oyuncu profilini çiziyoruz. Takım arkadaşlarımızı oyuna dahil etme konusunda da çok benzerliklerimiz var. Her zaman en iyi olanlarla oynamak istersin.

Barbaros Tapan/Los Angeles


Haberin Devamı
YORUM YAZ