MENÜ

Juventus'un Asamoah kararı

Juventus, Asamoah'ı devre arasında bırakmama kararı aldı. Torino ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Ganalı futbolcu, Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olacak.

Juventus'un Asamoah kararı

Juventus'un Kwadwo Asamoah ile ilgili kararı belli oldu. Galatasaray'ın bir numaralı transfer hedefi olan Ganalı sol bek, son Napoli maçına ilk 11'de çıkarken, Torino ekibinin galibiyetiyle sona eren karşılaşmada sahanın en iyi isimlerinden biri olarak dikkati çekmişti.

Toplantıdan çıkan karar

28 yaşındaki oyuncunun formda görüntüsü, siyah-beyazlı ekiple sözleşmesini yenileyeceği söylentilerini beraberinde getirse de durumun öyle olmadığı ortaya çıktı. Juventus'ta teknik direktör Allegri ile yönetim arasında gerçekleştirilen görüşmeden, gelecek sezon sol bek olarak, şu an Atalanta'da kiralık forma giyen kulübün oyuncusu Leonardo Spinazzola'ya görev verilmesi kararı çıktı.

2020 yılında futbolda çok şey değişecek! Pepe, Valbuena ve Gomis ne kadar ödeyecek?

İmza Ocak'ta, transfer Haziran'da

Asamoah'ın bu sezon sonunda sona erecek sözleşmesinin uzatılmayacağı, ancak devre arasında ayrılmasına da izin verilmeyeceği öğrenildi. Galatasaray'a transfere sıcak bakan futbolcunun, ocak ayında imzayı atabileceği, sezonun sona ermesinin ardından hazirandan itibaren de sarı-kırmızılılara dahil olacağı belirlendi.

Yıllık ücreti 2 milyon euro

Mayıs'ın üçüncü haftasında Verona karşısında son kez Juve forması giyecek olan Asamoah 20 Haziran'da kontratının sona ermesiyle İtalyan ekibinden resmen kopacak. Juventus'ta yıllık ücreti 2 milyon euro olan Ganalı futbolcuya hizmetlerinden dolayı teşekkür edecek olan Torino ekibi, futbolcunun sarı-kırmızılılara bedelsiz transferine engel olmayacak.

KAYNAK: Skorer
Bosna Hersek’ten Fatih Terim hamlesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ