MENÜ

Galatasaray'da Kadıköy'a kadar sıkıntı yok!

Şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzon’a yenilen, Fenerbahçe’yle berabere kalan Galatasaray’ın önünde, tam 11 hafta boyunca büyük maç yok. Sarı-Kırmızılılar 26. haftadaki Fener derbisine kadar sezon başındaki gibi bir çıkış yakalayabilir.

Galatasaray'da Kadıköy'a kadar sıkıntı yok!

Ligin ilk 14 haftasında 9 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi elde eden Galatasaray, berabere biten Antalyaspor deplasmanı dışındaki tüm puan kayıplarını büyük maçlarda yaşadı. Trabzon, Beşiktaş ve Başakşehir’e yenilen, Fenerbahçe ile evinde berabere kalan Sarı-Kırmızılılar için en kritik viraj geride kaldı. Galatasaray, Süper Lig’in 26. haftasındaki Fenerbahçe derbisine kadar 11 hafta boyunca büyük maça çıkmayacak. Üstelik, bu takımlarin birçoğuyla sezon başında oynadığı karşılaşmaları kazanmayı başarmıştı. Aslan’ın hedefi aynı şekilde bir seri yakalayarak, ilk haftalardaki müthiş çıkışını yeniden yakalamak.

Tudor da aynı tabloyu gösterdi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor da işte bu tabloyu hem takıma hem de yöneticilere gösteriyor. Hırvat hoca, Sarı-Kırmızılı ekibin yeni bir galibiyet serisi yakalayarak liderliği tekrar ele geçireceğinden emin. Özellikle devre arasında yapılacak takviyelerin, takımın gücüne güç katacağı düşünülüyor.

Taraftar da desteğe hazır

Sarı-Kırmızılı futbolseverler, cumartesi günkü Akhisar Belediye maçında takımı yalnız bırakmayacak. Başakşehir hezimetinden sonra Aytemiz Alanya maçında 36 bin kişiyi ağırlayan Türk Telekom Stadı’nda, bu kez de Beşiktaş yenilgisi sonrası yine aynı sayıda taraftarın yer alması bekleniyor. Galatasaraylılar böylece futbolculara ve teknik heyete destek olup, takımın yeniden çıkışında rol oynamak istiyor. Bilet satışlarının da dün itibariyle beklentinin üzerinde gittiği ve tribünlerin yine dolacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ