MENÜ

Burak Yılmaz: Krallık için değil takımım için gol atıyorum

Trabzonspor'un 3-0'lık Antalya galibiyetinde 2 gol atarak, krallıktaki iddiasını ortaya koyan Burak Yılmaz önceliğinin Trabzonspor'un başarısı olduğunu söyledi.

Burak Yılmaz: Krallık için değil takımım için gol atıyorum

Gol krallığı iddiasının olmadığını yineleyen Burak Yılmaz, "Ben sadece takımım için gol atmak istiyorum. Gerçekten çok iyi forvet oyuncularımız var ve herkes bu takım için elinden geleni yapmak istiyor. Oynadığım sürece gol atmak benim için çok önemli. Her golüm bir diğeri kadar önemli. O yüzden kaç gol attığımın bir önemi yok, sadece takımın kazanması için gol atmak istiyorum" dedi.

OLCAY'IN GOL ATMASINI ÇOK İSTEDİM

Antalyaspor maçının son dakikalarında özellikle Olcay Şahan'ın gol atmasını istediğini belirten Burak, "Ona bir pas çıkardım ama olmadı. O da uzun süre aramızda yoktu, moralli bir şekilde geri dönmesi bizim için önemli. Ayrıca Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı, inanılmaz karakterli oyuncular. Hem saha içerisinde, hem de saha dışında saygıda kusur etmiyorlar. Allah onların gönlüne göre versin her şeyi" diye konuştu. Yıldız futbolcu ligdeki yarış için de, "Tek bir hedefimiz var, mümkün olduğunca ligde yukarıya doğru tırmanmak istiyoruz.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ