MENÜ

Galatasaray başkanı Dursun Özbek'ten Igor Tudor açıklaması

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Igor Tudor'la yola devam edeceklerini açıkladı. Özbek ayrıca Fatih Terim'le de herhangi bir görüşme yapmadıklarını ve bir arayış içerisinde de olmadıklarını belirtti.

Galatasaray başkanı Dursun Özbek'ten Igor Tudor açıklaması

Galatasaray'da beklenen açıklama başkan Dursun Özbek'ten geldi. Türk Telekom Stadı'nda yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından konuşan Özbek, herhangi bir teknik direktör arayışında olmadıklarını ve Fatih Terim'le de herhangi bir görüşme gerçekleştirmedikelrini söyledi.

Dursun Özbek'in stat çıkışında gazetecilere söyledikleri şu şekilde:

Rutin bir toplantyı yaptık. Konuları konuştuk. Son maçlarda takımımızın gösterdiği performans ve yapılması gerekenleri tartıştık. Hataların tekrarlanmaması ve performansın daha iyi duruma gelmesi için yapılacakları istişare ettik.

BARCELONA'NIN ORANI YÜKSELDİ, HEMEN İDDAA OYNA!

Herhangi bir değişiklik olmayacak. Yola aynen devam edeceğiz. Bu tür durumlarda silbaştan her şeyi yapmak ve hoca değiştirmek doğru değil.

Sayın Terim'le görüşmedik. Böyle bir arayış içinde de değiliz. Zaten o da bunu yalanladı. Evet, bazı maçlarda hatalar yapıldı ama teknik kadro da bu hataları düzeltecek ve şampiyonluk yolunda devam edeceğiz.

Ben size şu kadarını söyleyebilirim, bizi üzen, kötü sonuçlar aldığımız maçlar oldu ama çok iyi olduğumuz bir dönem de vardı. Bunu unutmayalım. Biz gereken dersleri çıkarıyoruz. Hiçbir Galatasaraylı'nın bunan şüphesi olmasın

Mehmet Demirkol: Fatih Terim'in rakibi yok!


Kanseri yenen Uğur Yanıkdemir'e Konya sahip çıkmadı

Haberin Devamı
YORUM YAZ