MENÜ

Vodafone Park'ın kralı Negredo

Kara Kartal’ın yuvasında çıktığı Manisaspor ve Galatasaray karşılaşmalarında yaptığı şovlarla 2 maçta 5 gole ulaşan İspanyol yıldız, Vodafone Park’ta en çok skor üreten isim oldu. 32 yaşındaki oyuncu, bu alanda; Cenk, Lens, Quaresma, Tosic ve Talisca gibi isimleri solladı.

Vodafone Park'ın kralı Negredo

Siyah-Beyazlılar’da bu sezon Vodafone Park’ta en etkili isim Alvaro Negredo oldu. Beşiktaş formasıyla 9 maçlık periyotta Dolmabahçe’de gol sevinci yaşayamayan İspanyol oyuncu, son 2 karşılaşmada rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başardı. Manisaspor karşısında fileleri 4 kez sarsan Negredo, Galatasaray derbisinde kısa süre oynamasına rağmen meşin yuvarlağı filelere göndermeyi bildi. Beşiktaş’ta Cenk Tosun ve Jeremain Lens dörder kez gol bulurken, Dusko Tosic ve Anderson Talisca üçer gol attı. Ricardo Quaresma, Pepe, Atiba Hutchinson, Ryan Babel, Orkan Çınar ve Mustafa Pektemek de Vodafone Park’ta birer kez bu sevinci yaşadı.

‘Çok iyi oynadık’


Galatasaray derbisinin 88. dakikasında oyuna girip 3 dakika sonra 90+1’de golünü atan Negredo, maç sonunda yaptığı açıklamada o anları anlattı. İki Sarı-Kırmızılı oyuncunun arasından sıyrılıp Fernando Muslera’yı da çalımladıktan sonra boş kaleye golünü atan Matador lakaplı yıldız, “Çok mutluyum. Daha fazla süre alıp daha çok gol atmak için çalışacağım. Attıkça arkası gelecek. Takım olarak çok iyi oynayıp kazandık” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ