MENÜ

Tosic'ten kariyer rekoru!

Beşiktaş’ın başarılı stoperi Dusko Tosic, kariyerinin en verimli sezonunu geçiriyor. Sırp futbolcu bir sezonda ilk kez 3 gole ulaştı.

Tosic'ten kariyer rekoru!

Beşiktaş’ın stoperlerinden Dusko Tosic, performansını geliştirmeye devam ediyor.

Bu sezon Pepe ile stoperde yakaladığı uyum, Sırp futbolcuyu savunmanın değişmez isimlerinden biri yaptı.

Pozisyon bilgisi ve rakibe müdahale zamanlamasını geliştiren Tosic, hücumda da etkili olmaya başladı. Galatasay derbisinde bu sezon üçüncü kez fileleri havalandıran 32 yaşındaki futbolcu, kariyerinde en fazla gol attığı dönemi geçiyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe Giroud için kapışacak!

Sezonun henüz 3’te 1’lik bölümü geride kalmışken 3 gol atan Tosic, geçen sezon 2 golde kalmıştı. Sırp oyuncu Süper Lig’te 6 gol atan Cenk Tosun ve 4 gol atan Babel’in ardından Talisca ile beraber 3 golle takımının en skorer isimlerinden biri oldu.

Tecrübeli savunmacı derbinin yanı sıra Medipol Başakşehir ve Bursaspor maçlarında da 1’er gol attı. Kariyerine OFK Belgrad’da başlayan Dusco Tosic, Sochaux, Werder Bremen, Queens Park Rangers, Kızıl Yıldız, Real Betis ve Gençlerbirliği formaları giydiği dönemde de, sezonda 3 gole ulaşamamıştı.

Başkent ekibili ile sözleşmesi 2015’te bittikten sonra Siyah beyazlı takıma sol bek olarak transfer edilen Tosic’in Beşiktaş ile anlaşması 2020’de sona eriyor. (Ntv Spor)



Haberin Devamı
YORUM YAZ