MENÜ

Ergün Penbe'den flaş bir iddia daha!

Dün Beyaz Futbol adlı programda Fatih Terim'in Galatasaray ile anlaştığını iddia eden Sarı Kırmızılılar'ın eski futbolcusu Ergün Penbe, sosyal medya hesabından Terim ile ilgili flaş bir iddia daha ortaya attı. Penbe, yönetimin tecrübeli teknik adamla yaptığı görüşmeyi gizlediğini söyledi.

Ergün Penbe'den flaş bir iddia daha!

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yeni yorumcusu Ergün Penbe, yeni işine bomba etkisi yaratacak açıklamalarla başladı. Penbe, cumartesi gecesi yayınlanan programda, Galatasaraylı yöneticilerle Fatih Terim arasında bir görüşme gerçekleştiğini iddia etmiş ve Sarı Kırmızılı camiada bir heyecan dalgası yaratmıştı.

Tecrübeli futbol adamı, dün gece yaptığı açıklamada ise çok daha net ifadeler kullandı. Galatasaray yönetimi ve Terim'in kesin olarak anlaştığını öne süren Penbe, Sarı Kırmızılıların Fatih Terim ile ilgili gün içinde açıklama yapacağını, bir aksilik olmadığı taktirde de takımın gelecek hafta oynanacak Akhisar karşılaşmasına Terim'in teknik direktörlüğünde çıkacağını iddia etti.

Dursun Özbek'ten açıklama

Bu açıklamaların ardından bugün basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Fatih Terim ile görüşmedik. Terim, Türk futbolu için önemli birisi ve bu konuda görüşmedik. Sayın Terim de bunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'ten Fatih Terim açıklaması!

Ergün Penbe'den yeni iddia!

Sosyal medyada bir takipçisinin "Ya yönetim gizliyorsa Fatih hoca ile görütüklerini o zaman ne yapacaksınız?" sorusuna Penbe'nin cevabı gecikmedi.

Ergün Penbe Instagram hesabından yapılan bu yoruma "Yönetim, Fatih Terim'le görüştüğünü gizliyor. Varsın ben yalancı olayım." ifadelerini kullanarak cevap verdi.

Ergün Penbeden flaş bir iddia daha



ORANLAR DEĞİŞTİ... TIKLA, HEMEN OYNA..



Haberin Devamı
YORUM YAZ