MENÜ

Beşiktaş Mogaz adım adım 10. şampiyonluğa

Türkiye'de yapılan takım sporları arasında tartışmasız en başarılı ekip olan Beşiktaş Mogaz, bu sezona da fırtına gibi başladı. Şampiyonluğun bu sezon da en önemli adayı olan siyah-beyazlılar, mutlu sona ulaşırsa üst üste 10. şampiyonluğuna uzanacak.

Beşiktaş Mogaz adım adım 10. şampiyonluğa

Takım sporlarında Türkiye'nin en başarılı takımı olan Beşiktaş Mogaz, hentbol liginde elde ettiği şampiyonluklarla kupalara ambargo koydu.

1978-1979 sezonundan bu yana Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde 13 şampiyonluk kazanan Beşiktaş, bu şampiyonlukların 9'unu geride kalan 9 sezonda üst üste elde etti. Bu sezona da çok iyi başlayan ve geride kalan 8 maçta 7 galibiyet elde eden siyah-beyazlılar, yalnızca 4. hafta mücadelesinde Nilüfer Belediyespor'a deplasmanda 27-26 mağlup oldu. Lider Selka Eskişehir, 10 maçta 15 puan toplarken, Beşiktaş ise 8 karşılaşmada 14 puan elde etti. Son maçında Adıyaman Belediyespor'u 35-27 mağlup eder Beşiktaş Mogaz, çarşamba günü Antalyaspor ile deplasmanda oynayacak. Beşiktaş bu maçı kazandığı takdirde 1 maç eksiğine rağmen liderlik koltuğuna oturacak.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ