MENÜ

Selçuk Ernak: "İkinci yarıda aldığımız önlemler bize üçüncü periyotta yardımcı oldu"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un Banvit'i 81-76 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından iki takımın antrenörleri açıklamalarda bulundular.

Selçuk Ernak: "İkinci yarıda aldığımız önlemler bize üçüncü periyotta yardımcı oldu"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Banvit’i 81-76 mağlup eden Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un başantrenörü Selçuk Ernak, ilk yarısını geride kapattıkları karşılaşmanın ikinci yarısında etkili olarak rakiplerini yendiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ernak, mücadeleye iyi başladıklarını ancak Banvit’te genç oyuncuların sahne aldığı ikinci çeyrekte dikkat ve avantajlarını kaybettiklerini belirterek, "İkinci yarıda aldığımız önlemler bize üçüncü periyotta yardımcı oldu. Bu da üçüncü periyotta 20-8 gibi bir skor getirdi. Maçın sonunda da normalde bizim hastalıklarımızdan biri korakor giden sahneleri çok iyi kontrol edemiyoruz ama bugün onda da adım attığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Ernak, ilk yarıda kenardan gelen oyunculardan katkı alamadıklarını fakat ikinci yarıda bu durumun tam tersi olduğunu vurgulayarak, "Özellikle Jankovic’in çok büyük katkısı oldu. Galibiyet sayısını artırmak istiyoruz. Bugün dolu bir salona oynayamadık, alışık değiliz. Şanssız bir durumdu. Maçımız futbol takımıyla aynı saate geldi. Bir daha ki maçta seyircimiz bizi yalnız bırakmasın." şeklinde konuştu.

Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski ise Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un galibiyeti hak eden takım olduğunu dile getirdi.

Filipovski, ilk beşte çıkan oyuncuların kötü oynadığını vurgulayarak, "Gençlerin ortaya koyduğu mücadeleden ve özellikle ilk devrede farkı yakalamamızdaki katkılarından dolayı mutlu olduğumu söyleyebilirim. İlk 5 oyuncularımızın bugün kötü oynadığını ve onlardan yeteri katkı alamadığımızı belirtmem lazım. Mağlubiyetimizin sebebi buydu. İlk 5 oyuncularımız kötü oynadı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ