MENÜ

Alan Shearer'dan flaş İngiltere yorumu

2018 Dünya Kupası'nda Belçika, Panama ve Tunus ile aynı gruba düşen İngiltere'de şimdiden şampiyonluk konuşulmaya başlandı. Ancak İngilizlerin efsanevi santraforu Alan Shearer, aynı görüşte değil.

Alan Shearer'dan flaş İngiltere yorumu

Rusya'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek 2018 Dünya Kupası'nda İngiltere, G grubunda Belçika, Panama ve Tunus ile mücadele edecek.

Ada basını çekilen makul kura üzerine ülkelerinin şampiyonluk şansını konuşmaya başlarken BBC yazarlarından Alan Shaerer, takımın Dünya Kupası'nı kazanamayacağını yazdı.

Newcastle United'da attığı gollerle efsaneleşen efsanevi forvet, BBC'nin internet sitesi için kaleme aldığı yazıda "Hep kuranın iyi veya kötü olduğu üzerine yorumlar yapılıyor. Oysaki daha önceki tecrübelerimiz bize İngiltere için işlerin çok kötü gidebildiğini gösteriyor." değerlendirmesinde bulundu.

Son 16 turunda kendilerini güçlü bir ekibin beklememesinin de avantaj olduğunu yazan Shearer, "Bununla birlikte takımın Rusya'da zafere ulaşacağını düşünmüyorum. Çünkü hiçbir şey, bir anda mükemmele evrilmez." sözlerini kullandı.

İngiltere, Dünya Kupası'ndaki ilk ve tek zaferine 1966'da kendi evinde düzenlenen turnuvada ulaşmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ