MENÜ

Lanet bitti!

Euroleague’de iki temsilcimiz de haftayı önemli galibiyetlerle kapattı. Fenerbahçe Doğuş, 2009’dan bu yana deplasmanda yenemediği Baskonia’yı hezimete uğratırken, Anadolu Efes de bu sezon iç sahada ilk zaferine uzandı.

Lanet bitti!

THY Euroleague’nin 10.haftasında Fenerbahçe Doğuş ile Anadolu Efes kazanmanın ötesinde şeytanın bacağını da kırdı!.. Özellikle de; Obra ve Askerleri, Baskonia’nın sahası Fernando Buesa Arena’daki kazanamama uğursuzluğunu yendi. Sarı-Lacivertliler, deplasmanda bir türlü yıkamadığı, İspanyol temsilcisini, Euroleague tarihinde ilk kez, hem de hezimete uğratarak devirmeyi başardı: 83-69.

Obra’nın 15 yıllık hasreti bitti

Bu galibiyetle sadece Fenerbahçe değil ayrıca efsane coach Obradovic’in de Baskonia deplasmanındaki galibiyet hasreti sona ermiş oldu. En son Fernando Buesa Arena’da 2003’te kazanan Obradovic, tam 15 yıl sonra kazanmayı başardı.

Efes evinde siftah yaptı

Öte yandan Sinan Erdem Spor Salonu’nda bu sezon oynadığı 4 iç saha maçını da kaybeden Anadolu Efes’in yüzü Milano’yla güldü. Sırasıyla ağırladığı Real Madrid, CSKA Moskova, Unicaja Malaga ve Panathinaikos’a yenilen Lacivert-Beyazlılar, İtalyan ekibi karşısında (73-68) ilk iç saha zaferine uzandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ