MENÜ

Galatasaray yönetiminden Igor Tudor kararı

Başakşehir hezimeti sonrası takımın başına Laurent Blanc’ı getirme konusunda uzlaşan Galatasaraylı yöneticiler, üst üste gelen Aytemiz Alanya ve Sivas Belediye galibiyetleri sonrası oybirliğiyle Tudor’a destek çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray yönetiminden Igor Tudor kararı

Galatasaray Yönetimi’nden Igor Tudor’a tam destek... 5-1’lik Başakşehir hezimeti sonrası Florya’ya giden başkan Dursun Özbek, hocayı takımı toparlaması konusunda uyarmış ve 2 maçlık kredi tanımıştı. Tudor’un Aytemiz Alanya ve Sivas Belediye maçlarından galip ayrılması, rüzgarın yönünü değiştirdi.

Bu hafta oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi, Özbek’in yaptığı destek açıklamasından sonra yönetim kurulundan da oybirliğiyle, “Tudor’un arkasında durma” kararı çıktı.

‘Sezon başından beri lideriz’

Sarı-Kırmızılı idarecilerin, önceki akşam Türk Telekom Stadı’nda gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında Tudor’la ilgili şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

“Bu takımın tamamına yakını yenilendi. Ama bu kadro sezon başından beri lider. Ezeli rakiplerinin 6 puan önünde bulunan hocamız ısrarla tartışmaların içine çekiliyor. Tudor da bu durumdan rahatsızlığını basın toplantısındaki açıklamalarıyla gösterdi. Yönetim olarak, hocamızın ve takımımızın arkasındayız. Şampiyonluğa inancımız tam. Bizi kimse yolumuzdan çeviremez.”


Tarık Çamdal dibe vurdu

Haberin Devamı
YORUM YAZ