MENÜ

Beşiktaş Fırat Aydınus'la kazanamıyor

Süper Lig'in 14. haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş'la Galatasaray arasında oynanacak derbiyi Fırat Aydınus'un yöneteceği açıklandı.

Beşiktaş Fırat Aydınus'la kazanamıyor

Zirveyi yakından igilendiren Beşiktaş-Galatasaray derbisine MHK, Fırat Aydınus'u atadı.

Siyah-Beyazlılar, tecrübeli hakemin yönettiği maçları kazanmakta zorlanıyor. Şöyle ki; Fırat Aydınus, bu zamana kadar ligde Beşiktaş'ın 30 maçında düdük çaldı. Kara Kartal bu maçların 12'sinden galibiyetle ayrılırken 9 beraberlik ve 9 yenilgi elde etti. Beşiktaşlı fubolcular 70 sarı kart görürken 4 de kırmızı kart gördü. Rakiplere ise 79 sarı ve 10 kırmızı kart çıktı. beşiktaş'ın lehine 5 penaltı çalan Aydınus, 3 penaltı da Kartal'ın rakibine çaldı.

Şenol Güneş'ten büyük sürpriz! İşte Beşiktaş'ın derbi 11'i...

Son galibiyet 2013'te

Beşiktaş, ligde Fırat Aydınus'un düdük çaldığı son 5 maçı da kazanamadı. 2013'te hükmen Galatasaray'a ve 2015'te de Kadıköy'de Fenerbahçe'ye derbi kaybeden Kara Kartal, andından Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Trabzon ile berabere kaldı. Siyah-Beyazlılar'ın son galibiyeti 27 Nisan 2013'te eski adıyla İnönü'de 2-0'lık skorla Orduspor karşısında.

Ayrıca, 6 Ağustos'ta Konyaspor ile oynanan Süper Kupa maçını da Aydınus yönetmiş, Beşiktaş 2-1'lik skorla kupayı rakibine kaptırmıştı.

Kartal, Aydınus'la çıktığı son 10 resmi maçta tek galibiyetini Orduspor karşısında yaşamış diğer, 9 maçtan 6 beraberlik 3 yenilgiyle ayrılmıştı.

Aslıhan Çil

Deniz Çoban'dan Fırat Aydınus yorumu: Umarım...

Haberin Devamı
YORUM YAZ