MENÜ

VakıfBank 3 - 1 Fenerbahçe

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 9. haftasındaki derbi maçta VakıfBank, sahasında Fenerbahçe’yi 3-1 yendi.

VakıfBank 3 - 1 Fenerbahçe

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 9. haftasındaki derbi maçta VakıfBank, sahasında Fenerbahçe’yi 3-1 yendi.

VakıfBank, bu sonuçla 8. galibiyetini alırken, Fenerbahçe ligde ilk kez kaybetti.

Çekişmeli başlayan ilk sette, VakıfBank Zhu Ting ile dört, Sloetjes’le ise iki numaradan ürettiği sayılarla teknik molaya 12-9 önde girdi. VakıfBank’ta pasör Naz’ın kısa paslarını smaçörler iyi kullandı ve Zhu’nun geriden ataklarıyla ev sahibi ekip, seti 25-18 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sette VakıfBank üstün bir oyun ortaya koydu. Fenerbahçe ataklarında etkili bloklar yapan VakıfBank, setin başında 6-1 öne geçti. Attığı servislerle Fenerbahçe’yi oyundan düşüren sarı-siyahlılar, teknik molaya 12-1 önde girdi. Fenerbahçe’nin sete ortak olmasına izin vermeyen VakıfBank, ikinci seti 25-15 önde tamamlayarak durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü sete etkili servislerle başlayan Fenerbahçe, 8-2’lik üstünlük kurdu. Savunmasıyla skoru 9-9’a getiren VakıfBank, teknik molaya da 12-11 önde girdi. Çekişmeli geçen seti Fenerbahçe, Natalia’nın skorer oyunuyla 27-25 alarak skoru 2-1 yaptı.

Dördüncü sette de servislerde etkili olan VakıfBank, teknik molaya 12-5 üstün girdi. Teknik moladan sonra farkı daha da açan ev sahibi ekip, seti 25-12, maçı da 3-1 kazanarak, rakibine bu sezon ilk yenilgisini yaşattı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ