MENÜ

Eski Survivor şampiyonu Hilmi Cem İntepe kimdir?

Acun Ilıcalı Survivor 2018 All-Star yarışmacılarını açıklamaya devam ediyor. Daha önce Surivor'da yarışan ve şampiyon olan Hilmi Cem İntepe'de Surivor All-Star'da yarışacak. Peki, Hilmi Cem İntepe kimdir? İşte detaylar...

Eski Survivor şampiyonu Hilmi Cem İntepe kimdir?

Hilmi Cem İntepe daha önce Survivor'da şampiyon olmuştu. Yarıştığı şampiyonlar Survivor All-Star'da ise yarı finalde elenmişti. Acun Ilıcalı Hilmi Cem İntepe'nin 2018 Survivor All-Star'da da yarışacağını duyurdu.

Peki Hilmi Cem İntepe kimdir?


Şampiyonlar Survivor All Star kadrosunda

Survivor Turabi, Survivor Merve ve Survivor Hilmi Cem İntepe... Survivor şampiyonları Survivor All Star'da karşı karşıya gelecek. Dünyanın en zorlu yarışmalarından biri olarak gösterilen Survivor, bu yıl birbibirnden deneyimli isimlerle çok daha zorlu mücadeleye ev sahipliği yapacak.

19 Mayıs 1992 Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem İntepe birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur. Üniversitedeki 2. yılında Muğla'dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir. Hilmi Cem İntepe, bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmasına da katıldı. Yarışma da 1. turda 3 evet aldı bir üst tura çıktı, 2. tur da %79 oy aldı yarı finale çıktı ve yarı finalde ise %72 oy aldı ama elendi.

Yarışmadan sonra birçok projede yer alan Hilmicem İntepe, en son Bodrum Masalı’nın kadrosunda yer almış, oyunculuğuyla da adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ